Ani další rozloučení s Bartošovou nebylo důstojné: Rychtářův vztek a poloprázdný kostel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Ani další rozloučení s Bartošovou nebylo důstojné: Rychtářův vztek a poloprázdný kostel!

Josef Rychtář znovu ztratil nervy i přesto, že prý s akcí nemá nic společného.
Josef Rychtář znovu ztratil nervy i přesto, že prý s akcí nemá nic společného. (Aha! - Martin Hurda, koláž Ahaonline.cz)

Na sobotní odpoledne bylo do kostela Všech svatých v pražské Uhříněvsi naplánováno další z posledních rozloučení s tragicky zesnulou Ivetou Bartošovou (†48). Vdovec Josef Rychtář (56) vše zkontroloval a nezapomněl se postarat o poprask.

Start celé akce byl naplánován na třetí hodinu odpolední a z počátku se mluvilo o tom, že Josef Rychtář se této piety vůbec nezúčastní. Vše totiž organizovali fanoušci Ivety. Rychtář nicméně už během dopoledně ztratil z neznámého důvodu před Ivetiným domem nervy a pustil se do přítomných fotografů. Zatímco vzduchem létaly už tradičně nadávky a Rychtář zlostně praštil do skla, v ruce jednoho z jeho kumpánů se dokonce objevila baseballová pálka! Naštěstí nebyla použita...

V kostele mezitím v naprostém klidu začaly přípravy na akci, objevily se první květiny a velká fotografie Ivety Bartošové. Ve tři hodiny byly dvě desítky lidí, kteří se přišli naposledy poklonit zesnulé popové princezně. Hodinu se čekalo na další hosty, ale už nikdo nepřišel. Rozloučení tedy, byť s hodinovým zpožděním, začalo.

Úvodní slovo si vzala jedna z členek Ivetina fanklubu. Starosta Uhříněvsi totiž také nepřišel, údajně kvůli pracovnímu vytížení. Jeho slova tak četla také Ivetina fanynka. Po pár minutách bylo po všem a čekalo se na mši, která začala v 18 hodin.

Rychtář přijel a zase zmizel

Ačkoli se v kostele neměl vůbec objevit, Rychtář na místo dorazil. Zdržel se ale jen chvilku a hned zase odjel, z auta ani nevystoupil. Místo něj byl kostele jeho věrný pomocník – zvukař Standa. Ten prý přišel akci ozvučit, ale zároveň pomáhal s květinami. Standa ani členky fanklubu nicméně na mši nebyli. Naložili květiny a odvezli je na hrob Ivety Bartošové v Říčanech. Samotné mši přihlížela asi dvacítka lidí, povětšinou důchodců.

Ani tohle poslední rozloučení se tedy moc nepovedlo a doufejme, že Zdeněk Macura, který také nepřišel, upustí od svého nápadu uspořádat rozloučení číslo 4. Iveta Bartošová už by si opravdu zasloužila klid…



Přečtěte si
prdyvrdy
22. 6. 2014 • 19:41

to je vážně z tvé hlavy jsi geniální

prdyvrdy
22. 6. 2014 • 19:40

to je boží kravina, to jsem ještě nečetl

prdyvrdy
22. 6. 2014 • 19:35

R jasně řekl, že urna bude u něj pořád a všude, Takže je jasné všem!!! jen tobě ne, že v hrobě není. A jak víš, že dneska tam byli jen věžící.? Prostě na to lidé dlabou... Vždyť je to trapná komedie. A´T už té holce dají všichni ti blbci pokoj.

prdyvrdy
22. 6. 2014 • 19:32

že se na to kurňa nevykašlou jedna ostuda za druhou. Absolutní nezájem lidí. jenom tu IB i po smrti ponižují ve snaze se zviditelnit. Kravky.

prasulka
22. 6. 2014 • 19:24

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.