Smutný osud ženy Viléma Bessera: Bude umírat stejně jako její manžel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Smutný osud ženy Viléma Bessera: Bude umírat stejně jako její manžel!

Vilém Besser
Vilém Besser (Foto ara)

V nedožitých 55 letech podlehl herec Vilém Besser rakovině. Stejný osud teď bohužel čeká i jeho manželku Miroslavu (67). Ortel lékařů byl neúprosný… Besserová se ale nevzdává tak snadno!

Pohled na nemocného manžela musel být opravdu vysilujícím a smutným zážitkem. Teď bohužel čeká Miroslavu ten samý boj. „Vím, co mě čeká,“ řekla odvážně v deníku Blesk.

„Nejhorší je, že si nemohu dělat iluze. Mám k té nemoci stejný přístup, jako měl můj Míla nebo mí kamarádi Boris Rösner i Vladimír Dlouhý. A nechci ani chvilku, co mi zbývá do finiše, promarnit. Už se nezlobím na ty, co mi ublížili, jen se usmívám,“ říká Miroslava, pro kterou se najednou staré křivdy staly marginální záležitostí.

Její muž zemřel ve velkých bolestech v roce 1985. Poté, co se Besserová dozvěděla svou diagnózu, soustředí se na psaní scénářů a knih. Těch má kontě dokonce 29 a vychází jí třicátá, která se jmenuje Maturitní srazy raději ne. „Krátila jsem si při psaní čas, který mi zbývá do konce,“ uzavírá Miroslava.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.