VZRUŠUJÍCÍ VIDEO: Tahle čínská milenka muže dokonale vysaje a je navíc užitečná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

VZRUŠUJÍCÍ VIDEO: Tahle čínská milenka muže dokonale vysaje a je navíc užitečná!

Fotografie
Fotografie (internal)

Není to tak dávno, co nejpokrokovější trendy světa udával Sovětský svaz. Nyní sláva ruských vědců značně pohasla vedle geniality čínských odborníků. Pod záminkou lékařského přístroje představili na veletrhu dokonalou milenku, která by měla uspokojit i ty nejnáročnější erotomany!

Krasavice to není, spíš vysavač

Na populární asijské sociální síti Weibo se převratným vynálezem prezentovala nemocnice v Nanjing, hlavním městě provincie Jiangsu. Výkonná sexuální mašina sice nevypadá jako žena a do ideálních parametrů Miss World jí jen přeci něco chybí, nicméně je překvapivě funkční. Navíc, kdo by tajně nepomýšlel na žhavé chvilky s robotem, že?


Dělá "to" sama

Stačí zvolit optimální výšku, která odpovídá úrovni přirození uživatele a automatická milenka vše sama zařídí! Samozřejmě tady oficiálně nejde o žádný kopulační nástroj pro rozkoš pokrokového čínského obyvatelstva, ale vážně pojatý projekt k dárcovství spermatu. Své domácí uživatele by si však "hands free" milenka jistě našla! Jak se vám líbí?

Přečtěte si
ban09
19. 6. 2014 • 22:09

nahoře je obrazovka, pravděpodobně tam pouští video, takže je úplně jedno jaký ten sloup má tvar Osobně mi to přijde nechutný z hygienických důvodů, při představě jak se na tom ti chlapi střídají... blééé. No snad to mají nějak technicky vyřešený jak to po použití dezinfikovat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.