Roky je skrýval, ale teď: Vetchý ukázal svou krásnou ženu a roztomilou dceru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Roky je skrýval, ale teď: Vetchý ukázal svou krásnou ženu a roztomilou dceru!

Rebaka si ve filmu zahrála dceru Ondřeje Vetchého, tedy svého skutečného táty.
Rebaka si ve filmu zahrála dceru Ondřeje Vetchého, tedy svého skutečného táty. (Aha! - Zbyněk Pecák, Profimedia.cz)

Herec Ondřej Vetchý (52), kteří rádi odhalují své soukromí. Také svou manželku Irenu a také devítiletou dceru Rebeku pečlivě skrýval před fotoaparáty. Teď už však neměl jinou možnost…

Na premiéru filmu Všiváci totiž jeho dcera Rebeka jít musela, ve snímku totiž hraje shodou okolností dceru svého otce! Na slavnostní premiéru Rebeku doprovodila její maminka Irena, a tak byla celá rodinka snad poprvé k vidění (téměř) celá, až na Vetchého starší dceru.

Mimochodem, malé Rebece se prý herectví zalíbilo a pro jejího tátu, který se v minulosti zmínil, že by nebyl rád, aby jeho dítě našlo zálibu ve světle reflektorů, to zřejmě není zpráva, nad kterou bude jásat.

O čem jsou Všiváci?

Příběh dvou bratrů, které rozdělila jedna žena. Špičkový neurochirurg utápějící se v bludném kruhu operací, alkoholu a milostných avantýr a jeho horkokrevný bratr, který se vrátil z české mise v Afghánistánu, vychovává dvě dcery, ale prohrává svůj boj s dluhy a návratem k normálnímu životu. A všechno to řídí jejich matka. Jejich osudy se prolínají s dalšími postavami kolegů, spolubojovníků, kamarádů, všichni však mají něco společného. Každý se totiž někdy zachová jako všivák... (oficiální text distributora)



Autor:  ph

Přečtěte si
perlaxx
5. 7. 2015 • 20:45

Jeho dcera a manzelka..... jsou nadhene. A mala hraje pekne. Urcite se na film podivam.

ivuska1
20. 6. 2014 • 13:03

A co jako ????? Ted se mame vsichni zblaznit radosti, ze nam Vetchy ukazal svoji rodinu , kterou vlastne zneuzil k reklame na film

ivuska1
20. 6. 2014 • 13:01

vilaamalka
20. 6. 2014 • 11:06

Co to melete? Kopíruji: Herec Ondřej Vetchý (52), kteří rádi odhalují své soukromí. ?????

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.