Filmový štáb o Bohdalové: Domluvte jí, chová se jak hvězda, je to hrozný! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Filmový štáb o Bohdalové: Domluvte jí, chová se jak hvězda, je to hrozný!

Jiřina Bohdalová se prý chovala jako hvězda, přitom byla nervozní...
Jiřina Bohdalová se prý chovala jako hvězda, přitom byla nervozní... (Pavel Machan,Ringier Axel Springer / Paparazzi)

V době natáčení filmu Smích se lepí na paty z roku 1986 byla už Jiřina Bohdalová (83) hvězdou první kategorie. I když měla za sebou mnoho snímků, stále byla před začátkem natáčení nervózní, což si někteří členové štábu mohli vyložit jako neochotné chování. Právě v té chvíli zasáhl režisér snímku Hynek Bočan.

"Vždycky, když šlo o větší projekt, tak spolupráce s Jiřinkou byla pro mě úžasná a stala se i taková věc, že třeba přišli lidi ze štábu a řekli: Zkuste se s ní nějak domluvit, ona se chová jako hvězda, to je hrozný,“ vzpomíná režisér v knize Moje cesta Zdivočelou zemí aneb s čerty nebyly žerty.

Členům štábu pak rázně odpovídal. „Ona se nechová jako hvězda, ona je hvězda, a jestli máte pocit, že je dneska nervózní, tak je to proto, že je to první natáčení den a ona JE nervózní. Protože je poctivá, není vjedno, jak ten výsledek dopadne, tak ji laskavě nechte na pokoji. Ona se zklidní,“ dodává režisér s spolupráci s Jiřinou Bohdalovou. Ta podle něj vždycky odvedla velmi dobrou a profesionální práci.



Přečtěte si
amej
10. 11. 2016 • 08:23

Taky mám podobnou zkušenost, kdy vystupovala v Uherském Hradišti a byla opravdu hodně hnusná na personál a pořád jí něco vadilo. Šaty neladily s oponou atd. Myslím, že v reálu to příjemný člověk nebude. Většinou to tak u komiků bývá. Když jsou vtipní na jevišti, bývají hnusní v soukromí.

ararat
24. 6. 2014 • 10:28

aha...tak se ukažte vy jaká jste hvězda,co umíte,aby když už někoho kritizujete.měl by jste být tedy lepším a že neumí stárnout jak se to projevuje stárnout s pompézností a co vy víte o jejich milenci,nejste náhodou brouk pytlík co všude byl a všechno znal a žil podle pravítka..bože jak je lidská blbost a nadutost velká...ještě že nežijeme podle vaších pravidel...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.