Vdovec Rychtář na huntě? Klienti dali výpovědi a ukončili smlouvy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vdovec Rychtář na huntě? Klienti dali výpovědi a ukončili smlouvy!

Josef Rychtář si s odlivem klientů hlavu nedělá. Po smrti Bartošové si vydělá slušně i tak.
Josef Rychtář si s odlivem klientů hlavu nedělá. Po smrti Bartošové si vydělá slušně i tak. (Foto: Aha! - Pavel Machan, Marek Pátek, Jiří Pitrof)

Ve své touze po slávě a obdivu, zapomněl Josef Rychtář (56) na svou bezpečnostní agenturu, respektive na nutnost důvěryhodné image firmy. Po smrti Ivety Bartošové (†48) se řada dosavadních zákazníků rozhodla s kontroverzním podnikatelem skoncovat. Jak podnikatelský neúspěch vdovec snáší a proč se o stav svého bankovního účtu nemusí obávat?

Masívní odliv zákazníků

Sebevražda Ivety Bartošové zásadním způsobem narušila chod Rychtářovy bezpečnostní agentury, která je i tak spojována s trestnou činností v Říčanech a byla dokonce prokazatelným nástrojem ke sledování mrtvé zpěvačky. "Snažím se, aby má firma dál plnila závazky, které vyplývají ze smluv. Ale samozřejmě někteří klienti dali výpověď a ukončili smlouvy. Na mém standardu by se to nemělo podepsat, jsou lidé, co mě znají a mají svůj úsudek. Ti, co se rozhodli odejít, mají na to svaté právo...Já se na ně nezlobím," tvrdí v Blesku sekuriťák.


Rychtář má jiné kšefty

Naštěstí pro Rychtáře se smrtí Bartošové otevřely nové možnosti výdělku, jichž využívá maximálně. A nejedná se o jen o měsíční vdoveckou rentu. Jsou totiž agentury a média, jež s radostí zaplatí nemalé částky za exkluzivní fotografie, rozhovory či videa nechvalně proslulého "říčanského démona." Jeho potenciál k dalším excesům média i jejich konzumenty zkrátka láká, a to je nesporný fakt. A Rychtář se snaží své penízky vydělat za každou cenu, proto se snaží, seč mu síly stačí. Na výdělku z bezpečnostní agentury dávno není závislý.

Přečtěte si
zzapp
21. 6. 2014 • 23:57

a ještě fenka... asi také dopadne tak, že už nebude.

hejhej
20. 6. 2014 • 14:41

va45
20. 6. 2014 • 10:28

Ty jsi se nemohl dospat?Raní ptáče dal doskáče.

hejhej
20. 6. 2014 • 10:07

kiwi65: Od lidské zrůdy je nejlepší nic nechtít

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.