Podivnůstka Kristiny Kloubkové: Podle čeho soudí kolegy? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Podivnůstka Kristiny Kloubkové: Podle čeho soudí kolegy?

Kristina Kloubková
Kristina Kloubková (Aha! – Marek Pátek, profimedia.cz)

Moderátorka Kristina Kloubková (37), divákům známá z novácké Snídaně s Novou nebo Televizních novin, na sebe prozradila podivnou vlastnost. Čím je posedlá?

„Nevím, jestli je to úchylka, ale když potkám ženu, tak se jí dívám na ruce. Nejenže mi záleží na tom, jestli mně dobře podá ruku a stiskne, ale zajímá mě, jak má upravené ruce," prozradila na sebe moderátorka Kristina na stránkách iDnes.cz

Přitom si prý sama dlouhá léta nehty kousala a její prsty působily pořádně neupraveně! Pak s tím ale přestala a svoje ruce dokonce svěřuje pravidelně odborníkům. Za měsíc za úpravu prý utratí necelé tři tisíce korun.

„Já tyto věci nerada počítám, protože pak je mi to líto. Na druhou stranu po porodu jsem nezačala kouřit cigarety, tak si říkám, že jsem ušetřila,“ dodává sympatická moderátorka, která po rozvodu zase randí a s novým přítelem už i přemýšlí o dalším potomkovi.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.