Benešová řekla o dceři, že je pomalejší: Jaká je Lara teď? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Benešová řekla o dceři, že je pomalejší: Jaká je Lara teď?

Lucie Benešová už bere dcerku Laru do společnosti.
Lucie Benešová už bere dcerku Laru do společnosti. (Foto herminapress.cz, TV Nova)

Kde jsou ty časy, kdy si herečka a čtyřnásobná maminka Lucie Benešová (39) vysvětlovala, že nejmladší dcera Lara na všechno potřebuje víc času! Teď už jí holčička dělá společnosti i na otvírákách nových obchodů!

Pokud není Lucie Benešová na natáčení, tak tráví všechen volný čas se svými čtyřmi dětmi. Ještě minulý rok si tak trošku postěžovala, že nejmladší Lara jí výchovu moc neulehčuje. „Je trochu pomalejší, začíná teprve chodit, staví se na nohy. Ale myslím si, že každý má svůj čas, takže to nijak nehrotíme,svěřila se tenkrát pro iDnes.cz a měla pravdu, kdeže loňské vody jsou!

Malá Lara už dělá mamince doprovod ve společnosti a pózuje fotografům. „Lara je náš miláček. Někdy je záhul všechny naše děti ukočírovat, ale zatím jsme se z toho nezbláznili. Nejtěžší je asi období, kdy začne škola. A to ještě nechodí do školy všichni. Mám ale velkou výhodu v tom, že Lucián už je velký, a když je potřeba, tak mi pomůže. Děti se nám to snaží ulehčovat,“ prozrazuje Benešová v magazínu Sedmička.



Přečtěte si
pasadena
17. 6. 2014 • 08:09

Celá rodina je kouzelná.Jsou to krásní a příjemní lidé,skvělí herci.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.