Uprchlík Radovan Krejčíř: Hvězdy paří u mě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Uprchlík Radovan Krejčíř: Hvězdy paří u mě!

V baru, který sídlí v domě stíhaného podnikatele Radovana Krejčíře, se objevily i hvězdy Ordinace v růžové zahradě Simona Postlerová, Petr Rychlý a Daniela Šinkorová (vlevo).
V baru, který sídlí v domě stíhaného podnikatele Radovana Krejčíře, se objevily i hvězdy Ordinace v růžové zahradě Simona Postlerová, Petr Rychlý a Daniela Šinkorová (vlevo). (Aha! – Dalibor Puchta, ČTK, www.molotow.cz)

PRAHA – Chcete si dát lahodný koktejl u miliardáře Radovana Krejčíře (38), který kvůli obvinění z miliardových podvodů a přípravy krádeže uprchl z republiky? Žádný problém! Nemusíte za ním ani na Seychely. Stačí si stejně jako Petr Rychlý, Marek Vašut, Daniela Šinkorová a další naše celebrity zajít do pražského baru na Karlově náměstí, který sídlí v Krejčířově domě.

Na některé hvězdy showbyznysu teď jdou mrákoty. Doteď totiž netušily, u koho si to dávaly do nosu!

„Jéjé! Tak to jsem nevěděl. Kdyby se mi to ale doneslo, asi bych vážně přemýšlel o tom, zda tam jít, nebo ne,“ divil se zpěvák Michal David, jenž je jednou z desítek osobností, které »coctail bar U Krejčíře« navštěvují. Kromě herců a zpěváků, kteří si v podniku rádi sjednávají schůzky, se tu koncem července minulého roku pořádal křest druhé knihy podle »nováckého« seriálu Ordinace v růžové zahradě. Toho se zúčastnili Petr Rychlý, Daniela Šinkorová nebo Simona Postlerová.

Pravidelné párty se tu pořádají i k charitativní akci Dětská pyramidová show! Jedné se zúčastnila i Kateřina Brožová. A jak se ona staví k tomu, že se charita pořádá i u »zloducha« Krejčíře? „Byla jsem tam jen jednou, jinak do barů nechodím, bydlím mimo Prahu,“ odpověděla Brožová lakonicky. Žádná z osobností si dodnes nebyla vědoma, že nepřímo svou návštěvou baru podporují uprchlíka Krejčíře, který má podle policie na krku spoustu vážných zločinů! Dům patří podle katastru nemovitostí společnosti DKR Invest, kterou z devětadevadesáti procent vlastní právě inženýr Radovan Krejčíř. Jeho veškerý majetek na základě soudního příkazu kontroluje stát a žádný z jeho příjmů, tedy ani z pronájmů, by tak neměl spadnout do jeho seychelských rukou.

„Jsou ale cesty, jak se k penězům takový člověk může i přes zákazy a obstavené účty dostat. Řekněme třeba, že se část nájmu může dát svým spolupracovníkům neoficiálně, bez dokladu,“ naznačuje zdroj z »Krejčířova« baru. „K tomuto tématu se nebudeme vyjadřovat,“ prohlašuje manažerka coctail baru Lenka Jasanovská. Ani skandální majitel domu, ve kterém bar sídlí, nejspíš nakonec nepřesvědčí známé tváře, aby svlažily hrdla o dům dál…

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.