Monika Absolonová: Promluvila o zkušenostech s rakovinou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Monika Absolonová: Promluvila o zkušenostech s rakovinou!

Monika Absolonová
Monika Absolonová  (Foto Aha! – Roman Souček)

Hlavním městem už počtrnácté prošel AVON pochod proti rakovině prsu. Tisíce žen a mužů v růžových a šedých tričkách absolvovaly pětikilometrovou trasu ze Staroměstského náměstí do Žlutých lázní.

Pochod tradičně podpořila i řada známých osobností. Třeba moderátorka a herečka Mahulena Bočanová (47). „Asi to nedojdu celé, hodně mě bolí noha,“ skuhrala »Mahu«, která měla viditelně oteklou nohu. Herečka se proto celou dobu chůze držela jednoho z bodyguardů, kterého jí přidělili.

V čele pochodu se letos znovu objevila mimo jiné filmová legenda Jiřina Bohdalová (83), která akci podporuje se svojí dcerou Simonou Stašovou (59). Nechyběla také moderátorka Ivana Gottová (38). Loni ji doprovázela dcerka Nellinka (6). Letos se malá princezna doma připravovala na dnešní velkou narozeninovou párty. „Čeká mě náročná neděle,“ smála se v cíli pochodu manželka Karla Gotta (74).


Bolestné osobní zkušenosti: Ambasadorky pochodu pro Nedělní Aha!

Lenka Filipová (60), zpěvačka

„Jsme jedna z těch, která má osobní zkušenost hodně bolestivou. Zemřela mi maminka na rakovinu prsu. A myslím si, že to je nezapomenutelný zážitek. Od té doby opravdu vůbec celkově zdraví považuju za dar, který máme podporovat a vážit si ho.“

Monika Absolonová (37), zpěvačka

„Chodila jsem do školy se strašně nádherným klukem a všechny holky ho milovaly. Byl o dva roky starší a byl fakt neuvěřitelně krásnej. Pokaždé, když šel kolem mě, nemohla jsem skoro dýchat. Když mu bylo osmnáct, zemřel na rakovinu. Dodnes mě úplně mrazí. I proto jsem abmasadorkou AVON pochodu.“

AD foto:


Bočanovou trápila bolavá noha. Proto se opírala o přiděleného bodyguarda.


»Mahu« dokonce v jednu chvíli zakopla a skučela bolestí. Úplně vpravo je hereččina dcera Márinka.


Bohdalka byla v čele průvodu. Vlevo za ní jde Lenka Filipová, vpravo dcera Simona.


Ivana Gottová s novým zrzavým účesem. Vlevo stojí Simona Stašová.


Monika Absolonová přišla s pejskem Jonášem, kterého hlídali její příbuzní.


Foto Aha! - Mária Rušinová



Autor:  lbp

Přečtěte si
jarypadlo
15. 6. 2014 • 15:50

Doufám že pochodovaly i ***-soudkyně-asi i důchodkyně Jana Fridrichová co sama právě zmařila léčení jednoho kamaráda.Stačilo aby jen nedodržela co sama nařídila,zdržovala doručení rozsudku a tím umožnila loupit mu důchod.Za 20Kč na den si měl dokupovat vitamíny a další prostředky.Už dlouho mu chybí jeden nenahraditelný orgán.A ani policie na ty soudní parchanty nepřijala trestňák.Proč se každý bojí to zveřejnit???

podlesni
15. 6. 2014 • 14:24

Ráda bych viděla kolik se vybralo a kolik nakonec opravdu šlo na správný účet. Hvězdy se zviditelnily v čele s Bodalovou, hezcí chlapi jako ochranka zaplaceni, různé věci okolo též nejsou zadarmo. A že není jen rakovina prsu a že se nemusí projevit jen těmi omýlanými bulkami, o tom jsem se nikde nedočetla, až poté, co se moje zhutnělé prso ukázalo napadené rakovinou, až když jsem měla metastázy ve skeletu a játrech. Je pro mě dost těžké, že zrovna Bohdalová, co v televarieté pomáhala režimu dokazovat, že je tu přeci svoboda slova, když si můžeme dělat neškodnou legraci z různých velmi vážných nedostatků. Proč si dnes ta osoba nedělá legraci z nezaměstnanosti, exekucí atp. Chybí jí Dvořák, jistě, sama na to nemá, jen na olíbávání se se Zemanem, fuj!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.