Starosti vnadné Bittnerové: Jací muži jí obtěžují na ulici? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Starosti vnadné Bittnerové: Jací muži jí obtěžují na ulici?

Miluše Bittnerová
Miluše Bittnerová (Foto: Aha! - Martin Hykl)

Herečka Miluše Bittnerová (35) je divákům známá hlavně díky roli sestřičky Elišky v Ordinaci. Díky svým nepřehlédnutelným přednostem jsou ale často přehlíženy její kvality herecké. Do toho všeho má ještě smůlu na setkání s omezenými muži.

„Když lidi očekávají, že je člověk úplně blbej, pak je můžete jen překvapit. Nikdo ode mě neočekává, že vysvětlím teorii relativity, nikdo neočekává, že vím, co je integrál, nikdo by neřekl, že jsem přečetla Korán. A svým způsobem je to příjemný, nemusím nikomu nic dokazovat. A stejně s tím nic neudělám. Prsa nesundám, barvu vlasů asi nezměním, protože čím mám tmavší vlasy, tím víc vypadám jako rajda,“ popisuje Miluše svoje zkušenosti na zena.centrum.cz.

Vzhled prsaté naivní blondýnky také přitahuje určitý typ mužů. Především těch, kteří chtějí partnerku ukazovat jako doplněk. Takové už prý Bittnerová bere s humorem a dokáže si z nich i vystřelit.

„Je pravda, že co se týče chlapů, oslovujou mě vyloženě jen ti nejvíc namachrovaní. Naopak normální kluk se mě bojí. Většinou s nima samozřejmě vyběhnu, anebo se hrozně bavím. Občas na tu situaci koukám seshora a říkám si: "Ježiš, ty seš blbej!" A ještě mu schválně nahrávám: "Tak mi to povyprávěj všechno. Tohle auto máš? A ještě nějaký další? A jakou má barvu? Červenou? No tu mám nejradši. Co jachtička, byla by jachtička?" Jsem schopná i tleskat. Někdy si říkám, že jsem zlá, ale co s nima mám dělat? Stejně by to nepochopili,“ uzavírá herečka, která je jinak už několik let vdaná a o změně partnera neuvažuje.



Přečtěte si
ferdinand6
15. 6. 2014 • 22:06

Je taková krpatá, žádný krk a prsa pod bradou. Nič moč.

anonymus
15. 6. 2014 • 13:43

Jako rajda vypadáš proto, že se oblékáš do malých korzetů a kozy máš až na bradě! Přestaň ze sebe dělat diblíka a začni se oblékat úměrně svému věku. Soudnost Ti Bůh bohužel nenadělil...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.