Vondráčková v Alpách: Málo sněhu, hromada přátel | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Vondráčková v Alpách: Málo sněhu, hromada přátel

Helena Vondráčková vyrazila do Alp s letitými kamarády, ředitelkou nadace Naše dítě Zuzanou Baudyšovou (uprostřed) a jejím manželem Antonínem.
Helena Vondráčková vyrazila do Alp s letitými kamarády, ředitelkou nadace Naše dítě Zuzanou Baudyšovou (uprostřed) a jejím manželem Antonínem. (pro Aha! – Martin Michal)

KUTZBÜHEL – Helena Vondráčková (59) už je z hor doma! Šestidenní dovolenou s manželem a přáteli Zuzanou a Antonínem Baudyšovými strávila Helena v rakouském lyžařském letovisku Kutzbühel, kde se potkala i s dalším kamarádem, bratrancem tenisové legendy Martiny Navrátilové!

„Užili jsme si spolu spoustu legrace, jen je škoda, že bylo málo sněhu,“ prozradila zpěvačka po návratu deníku Aha!

„Naštěstí ale svahy uměle zasněžovali, takže jsme o naše milované lyžování nepřišli. Užili jsme si spoustu legrace, po večerech popíjeli víno a hráli s Baudyšovými karty. Žádný hazard, jen kanastu,“ smála se odpočatá Helena, která letos musela dovolenou o den zkrátit kvůli natáčení svého nového hudebního pořadu v televizi Prima Hvězdy u piana. „Nic jsem si nezlomila, a ani jsem moc nepadala,“ dodává Helena, s čímž souhlasí i její manžel Martin Michal. „Helena nepadá, jen si občas elegantně sedne na zadeček,“ přikyvuje Martin. Kromě Baudyšových se Helena v Alpách setkala i s dalším kamarádem Martinem Navrátilem, bratrancem světové tenistky Martiny Navrátilové, a jeho ženou Milenou.

A co zpěvačku čeká po návratu? Už tento týden se chystá jedna velká oslava! 23. února totiž uplynou čtyři roky od její svatby s Martinem Michalem a takové výročí se bude slavit opravdu s velkou parádou! Jak? To se dozvíte už brzy exkluzivně v deníku Aha!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.