Na Láďu Hrušku zaútočil rozezlený důchodce! Držení pod krkem, křik a výhrůžky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Na Láďu Hrušku zaútočil rozezlený důchodce! Držení pod krkem, křik a výhrůžky!

Ladislav Hruška
Ladislav Hruška (Foto pro Aha! – Marek Pátek)

»Kůžičkový král« Ladislav Hruška (36) rozdělil diváky na dva nesmiřitelné tábory. Jeho recepty buď milujete, nebo bez milosti zavrhnete. S čím ale novácký rychlokuchtík nepočítal, jsou přímo fanatičtí fanoušci!

Po legendárních kuřecích kůžičkách přesedlal Láďa Hruška na pečení a výrobu mléčných výrobků a stále zkouší další recepty, které mu diváci aktivně posílají. Jeho tvář je známá už z doby jeho potravinového inspektorství, a tak není divu, že ho věrní diváci poznávají i na ulici. Někdy to ale není tak úplně příjemná záležitost…

„Včera mě chytil pod krkem na ulici důchodce a nepříčetně na mě křičel, kdy už vydám ty recepty, že to čtu rychle a nestíhá si to psát a nemá internet,“ napsal na svůj Facebook Hruška. A to přitom Ladislav na knize urputně pracuje a vybírá z nabídky nakladatelství. A jak do svých pořadů recepty vybírá? „Denně mi chodí desítky mailů i dopisů s recepty. Moje práce je vyzkoušet na vlastní kůži(čku) jestli to funguje. A za druhé aktivně sám vyhledávám zajímavé recepty, lidé mi je říkají sami na ulici a já to pak zkouším, pozměňuji a přepočítávám na suroviny na hrnky, lžíce a špetky,“ vysvětluje v rozhovoru pro Blesk tv magazín. S tím správným receptem je to pak »zajiskření na první pohled« jak sám říká.



Autor:  mpa

Přečtěte si
blastr
13. 6. 2014 • 18:23

Neznám všechny jeho recepty, ale faktem je, že např. recepty na chleba, rohlíky nebo domácí lučinu jsou klasika, která je hodně známá

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.