Rychtářův pomník pro Ivetu má zásadní chybu: "Je to blábol," říká dokonce známý muzikant | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Rychtářův pomník pro Ivetu má zásadní chybu: "Je to blábol," říká dokonce známý muzikant

Další z pomníků pro Ivetu Bartošovou má, jak se zdá, zásadní chybu...
Další z pomníků pro Ivetu Bartošovou má, jak se zdá, zásadní chybu... (Profimedia.cz)

Památníček ve tvaru kříže je pro dostatečné uctění památky Ivety Bartošové (†48) málo! Vdovec Josef Rychtář (56) nechal vyrobit i žulovou desku s dokonalou podobiznou popové princezny.

„Památník bude důstojný,“ sliboval Rychtář ještě minulý týden. A slovo očividně dodržel. Náhrobní kámen z černé žuly nepravidelného tvaru s fotografií usměvavé zpěvačky naznačuje, že vdovec chce, aby si ji fanoušci pamatovali jen v dobrém světle. Sám vdovec ale na toto téma odmítá mluvit. „K náhrobku vám nic neřeknu, včas se vše dozvíte,“ řeklu deníku Aha! Rychtář.

Deska podle našich informací vzniká na Slovensku, stejně jako již hotový dřevěný kříž. Iveta tam naposledy vystupovala na Silvestra, zřejmě se tam s manželem spřátelili s místním kameníkem. Ten už  do kamene vytesal nejen podobiznu zpěvačky, ale také jméno, datum narození a úmrtí.

Podle nákresu, který mu visí u žulové desky, přijde do kamene vytesat ještě několik not a také její podpis.

Kde bude náhrobní kámen umístěn, je zatím ve hvězdách. Těsně po pohřbu, který byl přesně před měsícem, si Rychtář pohrával s myšlenkou, že by svou milovanou Ivetu uložil do rodinného hrobu exmanželky Dariny Nové.

Je to blábol, říká muzikant

Zobrazují snad noty na vznikajícím náhrobku nějakou Ivetinu píseň? „Je to blábol, nic to není, dohromady ty noty vlastně žádnou melodii nedávají,“ prozradil Aha! muzikant, který si nepřeje být jmenován.





Autor:  kl,rvs

Přečtěte si
kozinozka
13. 6. 2014 • 14:02

mééééé

janapi
13. 6. 2014 • 08:29

Nejsou to jen ty tři chyby na náhrobku-ale i chyba na "fotografii"! Pokud se podívám zpětně do alba-Iveta málokdy nosila pěšinku na levé straně...to by měl manžílek snad vědět. Proto mi ta podobizna byla tak cizí!

dotomax
12. 6. 2014 • 23:23

Ano, tragedie,ale ne cilena sebevrazda !!!! To je spise ostuda!!!!

prasulka
12. 6. 2014 • 19:42

Přesné......

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.