Veronka Žilková: V posteli s podřízeným svého muže! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Veronka Žilková: V posteli s podřízeným svého muže!

David Svoboda
David Svoboda (Foto Aha! – Alexandr Malachovský, Mária Rušinová)

Pořádné číslo má v ložnici herečka Veronika Žilková (52). Není jím ovšem náruživý milenec, který by ji utěšoval v době nepřítomnosti jejího manžela, ministra obrany Martina Stropnického (57), ale pětibojař a dobrý kamarád David Svoboda (29).

Hned naproti své postele si totiž herečka pověsila Svobodovo startovní číslo z olympijských her, a tak je jasné, s jakými myšlenkami každý večer uléhá. „Je to tak, teď sice doma malujeme, tak jsem ho na pár dní sundala, ale za chvíli tam bude zpátky. Martin to skousl, s Davidem se znají, zastřešuje ho Dukla, takže je teď vlastně podřízeným mého muže,“ směje se herečka.

Stropnický musí mít svatou trpělivost. Žilková o něm mluví doma dost často. A aby toho nebylo málo, dnes v noci si ho vezme do postele celého. Pozvala si ho totiž do živé své noční talkshow Co mi nedá spát, kterou moderuje z ložnice na Barrandově. „Já ho mám prostě fakt ráda. A obdivuju ho,“ rozplývá se.





Přečtěte si
jarypadlo
12. 6. 2014 • 22:19

Nejvíc se mi líbí její new name-Veronka,to je fakt super.Co nějaké news o pravidelné stolici?

illis
12. 6. 2014 • 20:55

Opět další článek a v hlavní roli Žilková a obsah článku nezajímavý a nulový . Na ten její pořad se nedívám, jedinkrát jsem to pustila a po chvilce jsem přepnula, protože se na to nedalo dívat. Tak jako bylo před časem přeKostkováno, tak je nyní přeŽilkováno .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.