Rychtář opět proti zákonu aneb Malá studie inteligence mlátičky z Říčan! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Rychtář opět proti zákonu aneb Malá studie inteligence mlátičky z Říčan!

Rychtář má pro své iracionální počínání velmi svérázné argumenty.
Rychtář má pro své iracionální počínání velmi svérázné argumenty. (Foto: Aha! - Pavel Machan, Marek Pátek, Petr Pitrof, koláž Ahaonline.cz)

Někdy je to až únavné komentovat počínání vdovce Josefa Rychtáře (56), protože se zdá, že cokoliv udělá, je v rozporu se zdravým rozumem. Neurčují proto snad lékaři u pacientů diagnózu? Možná bychom se divili, co všechno by vyplulo na povrch, kdyby se "říčanský démon" nechal vyšetřit. Nově se "blýsknul" svým nepochopitelným uvažováním během plánované instalace pomníku na místě sebevraždy manželky.

Je mu všechno jedno

Jak jsme již podrobně informovali, Rychtář se rozhodl postavit Ivetě Bartošové (†48) pomník, aby tak znovu dokázal, že ji vlastně svým způsobem miloval, a taky aby se dostal do hledáčku bulvárních novinářů. Povolení pro svůj záměr od Okresního ředitelství Správy železniční dopravní cesty (SŽDC) si pochopitelně neobstaral. Se zákonem si vdovec, již tradičně, nedělá hlavu. A začal kopat jámu u kolejí.


Kdyby se alespoň zeptal...

"Pokud vím, v tomto konkrétním případě zatím o povolení zažádáno nebylo. Pokud se ale na nás pan Rychtář obrátí, budeme se snažit mu vyjít maximálně vstříc," řekl Blesku mluvčí  SŽDC Marek Iliáš. "Nesmí však být umístěn těsně u kolejí, aby nedošlo k ohrožení osob!?" varuje.
Filosof a intelektuál promluvil

A právě v tuto chvíli můžeme na krásném případu sledovat vzmach inteligenčního kvocientu Josefa Rychtáře ve chvíli, kdy odůvodňuje absenci nutného povolení pro umístění pomníku. "O povolení jsem nežádal, protože nemám v úmyslu ho postavit přímo na trať," šokuje svým briskním uvažováním a s určitým zadostiučiněním dodává: "Ale bude ve stejné úrovni, jako je místo, kde Ivetka zahynula."



Přečtěte si
zubni.pasta
12. 6. 2014 • 17:42

Nevím jestli to by nebylo málo

jenda_benda
12. 6. 2014 • 17:15

Letiště ne, ale nádraží v Uhříněvsi.

japome
12. 6. 2014 • 16:21

tolik milých a přejících lidí pohromadě to se hned tak nevidí jsem rád , že takový nejsem

zubni.pasta
12. 6. 2014 • 15:18

zubni.pasta
12. 6. 2014 • 15:18

Mám nápad !! Možná by bylo lepší přejmenovat letiště. Místo letiště V.Havla na letiště I.Bartošové nebo přímo Josefa Rychtáře. Navíc by mohl být ve vstupní hale ten kříž a Rychta by měl jistotu že mu ho nikdo neob/se/re

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.