Perný den Josefa Rychtáře: Sháněl beton pro Ivetu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Perný den Josefa Rychtáře: Sháněl beton pro Ivetu!

Josef Rychtář hledá místo pro kříž, následně jde objednat beton.
Josef Rychtář hledá místo pro kříž, následně jde objednat beton. (Aha! - Marek Pátek, Jiří Pitrof)

Včera mu přivezli ze Slovenska obří dřevěný kříž, dnes hledal místo, kam ho zabuduje. Přestože slunce zahnalo všechny ostatní do stínu, Josef Rychtář v pravé poledne v černém obleku pochodoval po kolejích a se svým asistentem Standou hledal to nejlepší místo.

Už tradičně neponechal Josef Rychtář nic náhodě a křížem pro Ivetu se pochlubil. Opřel ho totiž o dům v Uhříněvsi a každý, kdo šel kolem, si ho mohl prohlédnout. V pravé poledne se pak v černém obleku vydal se Standou na koleje, přestože bylo v Uhříněvsi v tu chvíli už okolo 35 stupňů Celsia. Chvilku tam teatrálně poskakovali a vybírali místo, pak zmizeli zpátky do auta.

Josef Rychtář musí kříž, který bude vidět z každého vlaku, který kolem projede, nějak upevnit a zřejmě se rozhodl pro betonový podstavec. Vydal se totiž do betonárky v Říčanech, kde si materiál objednal. Stále nicméně podle všeho nemá vyřízené povolení k umístění kříže! To totiž musí získat od Okresního ředitelství Správy železniční dopravní cesty. Podle našich informací ale souhlas úředníků nemá. Hodlá snad vztyčit pomník své zesnulé manželce načerno?



Přečtěte si
arimi
12. 6. 2014 • 00:21

já proste musim tohle vypichnout navrch , skoda ze se to nedá prispendlit eisenbieger 10. 06. 2014 215 on nema penize na hrob a jeste se necha zesmesnit ...vemu sekerku udelam spicku tri rany a kriz stoji ...ve vlaku chodej lidi chcat a v zatackach to masinfira vypousti , kriz bude po tydnu i posranej ...to je vuuuuul tenhle chlap

arimi
12. 6. 2014 • 00:18

vy ste takoví blázni, ale milí

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.