Rychtář se s urnou zabarikádoval v Uhříněvsi: Ani soudní obsílka ho nepřinutila opustit vilu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rychtář se s urnou zabarikádoval v Uhříněvsi: Ani soudní obsílka ho nepřinutila opustit vilu!

Rychtář žije v Uhříněvsi s ostatky zpěvačky a odmítá vycházet.
Rychtář žije v Uhříněvsi s ostatky zpěvačky a odmítá vycházet. (Foto: Aha! - Marek Pátek, ara)

Zabarikádoval se ve vile Ivety Bartošové (†48) v Uhříněvsi a z ničeho si nic nedělá! Vdovce Josefa Rychtáře (56) nepřimělo vyjít ven ani soudní líčení ohledně napadení exmanželky Dariny Nové (56).

U soudu se naposledy ukázal v dubnu. Od té doby taláry ignoruje. Ze soudního jednání, které se zabývalo napadením exmanželky 9. května, byl kvůli tragické smrti Ivety omluven, ale odložené jednání, které se mělo konat včera, zazdil. A potvrdily to i na soudu. „Pan Rychtář se nedostavil,“ sdělil Aha! recepční soudní budovy. Josef ale tvrdí, že nedostal žádné předvolání.


Na líčení v 8:30 se dostavila jen Darina, která kvůli odročení na červenec odešla z budovy po pár minutách. Jestli mluví Rychtář pravdu, nebo si schválně vymýšlí, ví ale jen on sám. Asi se ale bojí potvrzení trestu v podobě desetiměsíční podmínky s ročním odkladem, který dostal loni v květnu a kvůli kterému se odvolal.



Přečtěte si
japome
10. 6. 2014 • 22:08

pak jsou daleko horší než celý PEPAN hanobit někomu cokoliv po jeho smrti toho musí stihnout boží hněv - doufám, že ještě někteří lidé mají rozum o tvém silně pochybuji a když už tak se tě rovnou zeptám - máš ráda lynč??? já ne- v tom se asi lišíme - nesnášel jsem ho ani když honili nebožku a nemám ho rád ani když honí JR.

illis
10. 6. 2014 • 20:50

liskabystrouska Chudák Rychtář, já ho snad ještě začnu litovat .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.