Napospas psům: Monika a Klárka mají otevřený hrob! Jednala matka na Kramného příkaz? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Napospas psům: Monika a Klárka mají otevřený hrob! Jednala matka na Kramného příkaz?

Na původním místě hrobu kameník Petr Ploszek udělal nový náhrobek.
Na původním místě hrobu kameník Petr Ploszek udělal nový náhrobek. (Foto Aha! – Ladislav Křivan, Jiří Krušina, ara)

Skandální situace vznikla kolem místa posledního odpočinku zavražděné matky a dcery. Monika (†36) a Klárka (†8) se musí doslova obracet v hrobě a stačí, když ve středu přijdou přívalové deště a kroupy. Kramného matka Irena se totiž odhodlala k naprosto šílenému kroku!

To není chování duševně zdravého člověka

Kramného matka Irena zřejmě psychicky zkolabovala a v důsledku toho nechala v pondělí ráno přesunout nový náhrobek z dosavadního hrobu na vedlejší, který patří Kramného rodině. Původní hrob má ve správě Moničin bratr Radmil. Stalo se tak proto, že Kramného sestra Lenka, která nevěří v bratrovu nevinu, nechala přepsat hrob právě na Radmila. Ten nejdříve na matku Petra Kramného zavolal policii a později podal trestní oznámení.


Ostatky leží nechráněné

Výjev jako z hororu se nyní nabízí návštěvníkům hřbitova, kteří k místu sporu přichází. Ostatky obou mrtvých leží zahrabané v odkryté oranici, protože ačkoliv bylo údajně vydáno povolení správou hřbitova o přesunu náhrobku, povolení k exhumaci vydáno nebylo! Ostatky jsou tak naprosto nechráněné a v přeneseném slova smyslu doslova napospas divé zvěři.

Jednala s vědomím syna?

Otázkou zůstává, zda je Kramného matka Irena příčetná, a pokud ano, zda jednala z vlastního popudu, či jí někdo k takovému jednání navedl. Gradující spory mezi ní a rodinou mrtvé Moniky jsou v posledních dnech předmětem zájmu sdělovacích prostředků. V této souvislosti je klidně možné, že jednala na základě domluvy se svým synem, který je ve vazební věznici. Těžko si představit, že by se k tomuto činu odhodlala bez jeho vědomí a souhlasu. Situaci sledujeme a budeme vás informovat.

Ke všemu se vyjádřila advokátka Slámová, která vyvěsila na svůj facebookový profil toto sdělení: "Jak nazvat člověka, který mrtvýmu dítěti a jeho mrtvý mámě ukradne z hrobu plyšáky, květiny, svíčky, odřízne náhrobní kámen a kamennou desku zakrývající hrob? Je mě tak špatně, tak špatně! Nemám slov!!!!!"



Přečtěte si
setug
12. 6. 2014 • 17:42

Kramný zaplatil náhrobek z peněz, které dostal od bulváru za svoje výstupy. Jinka by na něj neměl.

3dots
11. 6. 2014 • 15:56

Hrob a náhrobní kámen jsou majetkem zesnulého... Fakt špičkový názor, takže mrtvoly mohou být nadále vlastníky, možná i podnikately - a co volební právo, to jim nezanikne??

3dots
11. 6. 2014 • 15:51

Hele, růže - viděla jsi už někdy v životě nějaký hrob?? Anebo hřbitov ? - kolik tam bylo hladových toulavých psů, co se probojovávali metr a půl pod zem, drtili tesáky víko rakví, aby si dali svačinu? Blázinec by prospěl spíš tobě.

3dots
11. 6. 2014 • 15:42

A to mě by spíš zajímalo, na jakém fetu škrabalové z AHA jedou??? Titulek hodný béčkového hororu, totálně zavádějící popis stavu, korunovaný větou "Ostatky jsou tak naprosto nechráněné a v přeneseném slova smyslu doslova napospas divé zvěři... přestože exhumace nebyla povolena..." Vy bulvární debílkové, víte, co je exhumace?? Nechráněné ostatky, divá zvěř... No jistě, takže každý hrob, který nemá kamenný náhrobek, ale např. jen zásyp hlínou s břečťanem, je vlastně otevřený - na Olšanech je takových hafo. A právnička, která komentuje na facebooku dění kolem svých klientů - ty emocionální výstřiky... to je košer?

meibes
11. 6. 2014 • 11:38

Já teda úplně zírám čeho všeho je člověk schopen ... Nepřísluší mi tu hodnotit jestli je Petr Kramný skutečně vrah (v tom spoléhám na soudy) , ani mi nepřísluší hodnotit rodinné vztahy pozůstalých rodin ..ale skutečně mi rozum zůstává stát nad činem paní Kramné ...Ano, možná že na ten kus mramoru má nějaké právo dle faktur,ale co morálka ? ... Ona nic nevzala dceři se kterou se hádá, ani nic nevzala bratrovi po své snaše, ona prostě sebrala něco dvěma mrtvým - notabene jedna z nich byla z části její krve ... Vůbec nechápu k čemu tento čin bude ? .. Odnese si ten náhrobek domů do obýváku,nebo ho prodá, nebo ho nechá na hrobě ve kterém popsané osoby nejsou a květiny jim nosit bude-nebo nebude?...Prostě nechápu, co si tímto chtěla paní dokázat ... můžete mi někdo napsat jiný názor,jiný pohled - abych to mohla z nějaké strany pochopit - pokud možno slušně prosím ;)

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.