S léčitelkou o aurách slavných: Bílá, Gott, Stašová... Půjde Kalousek do pekla? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

S léčitelkou o aurách slavných: Bílá, Gott, Stašová... Půjde Kalousek do pekla?

Kartářka a léčitelka Jana Skálová (66) se touto problematikou zabývá již 40 let.
Kartářka a léčitelka Jana Skálová (66) se touto problematikou zabývá již 40 let. (Foto: Aha! - Martin Přibyl)

Vídáme je dnes a denně v televizi, v novinách, na koncertech či v divadle a utváříme si k nim vztah, nějak je vidíme. Ano, celebrity. Je to normální, média je nějak vykreslují a nám zprostředkovávají. A my z nich máme buď dobrý pocit, nebo špatný, někdy i nijaký. Jaké ale vlastně jsou hvězdy nezkreslené? V civilu? Jaké jsou tam, kde na ně nedohlédneme? Podívali jsme se na naše slavné osobnosti očima kartářky a numeroložky, viděli jsme »do nich« přes jejich auru.

Co je aura?

Aura je vlastně takové energetické vyzařování člověka, které vypoví mnohé o jeho charakteru, vlastnostech a zdravotním či duševním stavu. Schopnost vidět auru máme prý všichni, ale jen někteří to skutečně dokážou.

A to nejen při osobním setkání – někteří to umí i na dálku, například přes fotografii, nebo když se v myšlenkách zaměří na dotyčnou osobu.

Jak vypadá aura?

• Aura člověka bývá většinou oválná, jakoby vejčitá, a obklopuje celé tělo ve vzdálenosti od několika centimetrů až po několik desítek centimetrů.

• Údajně je poněkud širší u hlavy než u nohou. Existuje tzv. aura éterická, která je nejblíže u těla a je obvykle nejjasnější, a tzv. aura astrální, která je dále od těla a je rozptýlenější.

• Její barva, tvar a síla jsou u každého člověka jiné a mohou se měnit podle fyzického a psychického stavu.

• Barvy emocí se mění většinou rychle, zatímco barvy zobrazující výrazné stránky povahy či osud se mění pomalu.

• V auře se také vyskytují různé nerovné tvary, pruhy skvrny, které mohou znamenat cokoli, od nemoci až třeba po těhotenství.

Co znamenají   jednotlivé barvy?

Každá barva je spojená s určitou vlastností a emocí. Velice však záleží také na vzájemném prolínání jednotlivých barev, stejně jako na velikosti a tvaru samotné aury. Světlé a jasné odstíny většinou svědčí o pozitivní energii, tmavé a rozmazané tóny ukazují na negativní energii či nemoc. Následující popis barev podává jen základní informaci o jejich významu. Jen zkušený terapeut či léčitel dokáže spolehlivě vyčíst vše, co je potřeba.

Červená – energie síla vůle a snaha prosadit se. Míra sexuální energie. Tmavá nebo zakalená červená svědčí o násilnictví či prudkosti.

Oranžová – emoce, tělesná vitalita, dynamika. Z přemíry oranžové může pramenit pýcha. Tmavá či zakalená oranžová svědčí o nízkém intelektu.

Žlutá – láska, laskavost, soucit, duchovno. Čím je žlutá světlejší, tím nesobečtěji jsou myšlenky řízeny. Tmavá, zašlá žlutá svědčí o podezíravosti a chamtivosti.

Zelená – rovnováha, harmonie, uzdravování, zklidňování. Světle zelená svědčí o přizpůsobivosti a všestrannosti. Tmavé odstíny ukazují na zákeřnost a žárlivost, šedé tóny značí nemoc.

Modrá – psychická síla, inteligence, logické myšlení. Dává uzdravování. Světle modrá ukazuje na intuitivní schopnosti. Tmavé odstíny svědčí o příliš podezíravé povaze.

Fialová – vypovídá o určitém duchovním založení, intuici a souznění s přírodou.

Hnědá – lakota, zášť.

Růžová – nesobecká láska, skromnost, něžnost.

Zlatá – dobré vlastnosti, harmonie

Stříbrná – všestrannost, značné množství energie.

Šedá – deprese, málo energie, strach.

Černá – zášť, zlé, úmysly. Barva smrti.

Lucie Bílá (48)
„Měla by si stále dávat pozor na štítnou žlázu. Nevím, zda ji pořád ještě zlobí, ale každopádně tam vidím zelenou. U hlasivek se nebojím. Jinak je okolo ní hodně energetické oranžové, což svědčí o určitém stresu. Kolem hlavy má červenou, která se mísí se zlatou, což znamená, že je spokojená, něco se jí podařilo. Patří k vysoce duchovním lidem. Má otevřené srdce a je velice poctivý člověk.“

Lucie Bílá


Václav Hudeček (62)

„Prská mi kolem něj trochu zelené. V jeho případě jde však spíš o únavu, větší přetažení. Vidím okolo něj i hodně žluté, která vypovídá o jeho určité spokojenosti, klidu. Přesto by si měl dávat na zdraví větší pozor. Zbytečně se nevyčerpávat.“
Václav Hudeček

Karel Gott (74)
Je kolem něj hodně oranžové barvy, která je emoční. Přestože umí velice dobře zvládat stresy, vadí mu, když se někdo míchá do jeho rodiny. Zatímco čistě fialová ukazuje na jeho výborně vyvinutou intuici, fialovošedá barva značí v jeho případě únavu. Měl by na sebe být více opatrný. Okolo hlasivek mu bliká zelená, což ukazuje na problém. Stres by je mohl ještě více oslabovat.“

Karel Gott


Simona Stašová (59)
„Mísí se kolem ní červená s modrou, což je kombinace jakoby uzdravující. Modrá je skvělá, poukazuje na určité intuitivní schopnosti. Ovšem trochu kolem ní problikává černá, což znamená, že má o někoho strach. Také by si měla hlídat páteř, vidím tam trochu zelené. Hodně oranžové barvy svědčí o tom, že je emotivní a dobrosrdečná. Zároveň je dost netrpělivá, takže pozor na žaludek.
Simona Stašová


Miroslav Kalousek (53)
„Vidím hodně hnědé barvy. Úsměv je sice krásný, ale kolem něj to není až tak veselé. Když se mu něco nelíbí, je schopný všeho. Měl by si dávat pozor na srdce a na ledviny, má kolem nich trochu zelené barvy. I když si myslím, že se stravuje velice dobře, měl by si hlídat žaludek. Vypětí kolem něj přímo běhá, tu a tam mu probleskává červená barva vzteku a výbuchů. A to se mu může obratem vracet na srdce.“
1656624:gallery:true:true

Agáta Prachařová
(29)

„Má kolem sebe spoustu rudé barvy, je to živel. Měla by si dávat pozor na záda. Má dobře
vyvinutou intuici a je kolem ní hodněduchovna. I když si to možná mnozí nemyslí, je to velice citlivá žena, která si však zároveň dokáže jít za svým cílem. Oranžová svědčí o emocích, modrá ukazuje na uzdravování, hnědá kolem hlasivek znamená materiálno – umí se zabezpečit a srší dobrými nápady.“
Agáta Prachařová


Hana Heřmánková (51)
„Má kolem sebe nádhernou barvu. Hodně červené a oranžové, které se mísí s modrou, což vypovídá o velké spokojenosti. Má velmi čistou auru, běhá kolem ní i bílá, barva určité dokonalosti. Může být náchylná k problémům, co se týká ženských záležitostí, ale ona si to dokáže velice dobře ohlídat, takže to nebude nijak vážné.“
Hana Heřmánková


David Novotný (44)
„Tu a tam mu prosvítá fialová, což svědčí o tom, že má rád svou práci a je oddaný. Občas kolem něj probleskne zelená, ale nikde se nestabilizuje, což znamená, že nejde vyloženě o nemoci. Měl by na sebe být více opatrný. Velký pozor by si měl dávat především na úrazy."1893815:gallery:true:true

Pomohla mi Helena Růžičková

Kartářka a léčitelka Jana Skálová (66) v sobě objevila schopnosti před 40 lety. Výkladům z karet se věnuje již 40 let, postupně rozšířila své znalosti o numerologii, reiky a léčitelství.

Auru začala vidět v 80. letech minulého století. „Mnohokrát se mi stalo, že proti mně šel nějaký člověk a já jsem kolem něj viděla něco roztřepaného. Jenže tehdy se o tom moc nemluvilo,“ začíná své vyprávění paní Jana. „Léčitelské schopnosti ve mně vlastně »otevřela« Helenka Růžičková. Někdy v roce 1994 jsme se potkali v rádiu, daly jsme se dohromady a ona mi říká »helo babo, ty to umíš«. 
Kartářka a léčitelka Jana Skálová (66) se touto problematikou zabývá již 40 let.

Vysvětlila mi, jak vše funguje, co znamenají jednotlivé barvy i jejich kombinace a učila mě také auru malovat,“ popisuje. Zajímá mě, zda tato schopnost nemůže v životě spíš překážet. „Naučila jsem se už tolik lidi neoslovovat. Když jsem ale začínala, často jsem měla potřebu lidem radit. Časem jsem se s tím naučila žít, a to je důležité.“



Autor:  mhh

Přečtěte si
kozinozka
10. 6. 2014 • 17:06

a přesto je spíše přínosné, že jsme členy EU. Jako děcko, které potřebuje kontrolu i tresty. Možná , že je stejně kolaps nevyhnutelný, a že by bez tohoto člnství byl rychlejší a tedy možná by to bylo i lépe /??/

prroud
9. 6. 2014 • 11:30

Kam pujde Kalousek nevim,kam patri,to vim! "Ačkoliv žiji skromně a nezadlužuji se, zadlužili mne a mojí rodnou zemi, na příkaz cizích mocností, smrtícími dluhy. Právě ti, kteří v intervalech mezi dělením lupu, Velkou loupeží a ničením, mě zakazují být zde doma. Vlastnoručně vykořenění světobčané beze cti a vlasti. K pohrdání vší Země. "

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.