Petr Rychlý z Ordinace: Podraz kvůli penězům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Petr Rychlý z Ordinace: Podraz kvůli penězům!

Petr Rychlý si už zase pracovně nakládá jako před infarktem.
Petr Rychlý si už zase pracovně nakládá jako před infarktem. (Foto Aha! – Ladislav Křivan a archiv TV Nova)

Už mu otrnulo! Před dvěma lety prodělal Petr Rychlý (48) infarkt a dělali mu angioplastiku. „Musím zvolnit, za vše může pracovní vypětí,“ sliboval představitel primáře Čestmíra Mázla z Ordinace pokorně lékařům, kteří mu zachránili život. Teď už se ale zase honí jako o závod!

Když mu teklo do bot, dušoval se Rychlý, že doktory, kteří mu zachránili život, poslechne na slovo. „Určitě se budu šetřit. Omezím práci,“ tvrdil herec. Opak je pravdou. „Čestmíra Mázla čeká v podzimní sezoně velký a překvapivý příběh. Věřím, že čekání na nové díly se divákům vyplatí,“ slibuje mluvčí TV Nova Alžběta Cimová. Mázl v podání Rychlého je momentálně jednou z hlavních postav. A jeho role se prý v další sérii ještě rozroste. „Dějová linka se bude dále rozvíjet, a to velice nečekaným a zábavným směrem,“ dodala mluvčí.


A to jde herec navíc do dalšího seriálu! Bude hrát na Primě ve Všech mých láskách po boku Dagmar Havlové (61). Ani divadla se Rychlý nevzdal. Působí dokonce na dvou pražských scénách – v Divadle na Vinohradech a na Fidlovačce. Prostě všechny sliby vzala voda. Rychlý infarkt
V půlce října 2012 se Rychlému udělalo doma v Kamenici zle. Žena ho prozřetelně rychle dopravila do nemocnice, kde zjistili, že herec prodělal infarkt. Musel okamžitě na sál. „Bylo to za pět minut dvanáct,“ uznal tehdy sám Rychlý.



Přečtěte si
illis
8. 6. 2014 • 13:55

Další z řady těch, pro kterého jsou peníze vždy až na prvním místě . Nedbá varování lékařů a může očekávat další infarkt. jeho herectví mne moc neoslovilo, připadá mi takový přepjatý na rozdíl od Jana Čenského , ten je pro mne Pan herec.

vilaamalka
8. 6. 2014 • 10:47

V mládí uváděl pořad ,,Rychlý prachy a zůstalo mu to až doteď

dzery1
8. 6. 2014 • 08:16

Komedianti jsou jeden jako druhej...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.