Adam Kraus z Ordinace: Já a táta? Hádáme se! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Adam Kraus z Ordinace: Já a táta? Hádáme se!

Adam Kraus
Adam Kraus (Foto pro Aha! – TV Nova)

Když se potkají, často se spolu pohádají! Že to herec Adam Kraus (31) nemá se slavnějším tátou Janem Krausem (60) jednoduché, přiznal vůbec poprvé.

„Hádáme se hodně. To víte, Krausovi jsou strašně hrdí a kaž
dý má svoji pravdu,“ promluvil Adam, kterého  můžete vidět v seriálu Ordinace v růžové zahradě. „Někdy stačí malá výchylka názorů a je mezi mnou a tátou bengál, jako kdyby šlo o něco hodně zásadního. Zatímco zásadní věci řešíme rozumně, když jde o hov*o, tak se tomu dá taková vážnost,“ rozpovídal se v rádiu Frekvence 1 Adam, jehož maminkou je herečka Jana Krausová (60).

Herec také zavzpomínal na dobu, kdy si jeho rodiče prohodili partnery. „Netrpěl jsem tím. Všichni jsme trávili čas na chalupě. Já, brácha, táta s Ivanou Chýlkovou a máma s Karlem Rodenem. Normálně jsme fungovali společně. A žádné úchylárny v tom nebyly,“ uvedl Adam, který dokonce s rodiči často spolupracuje.



Přečtěte si
fizi
6. 6. 2014 • 08:11

No proč ne,když se rozumní lidé dohodnou a vyhovuje jim to.Je to jejich věc,jejich život a tady to ,zdá se,klape.Tak ať jim to všem dlouho vydrží!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.