Slušňák Ján Koleník: Spal v psím pelechu, libuje si v hnoji! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Slušňák Ján Koleník: Spal v psím pelechu, libuje si v hnoji!

Ján Koleník si nejlépe odpočine na venkově.
Ján Koleník si nejlépe odpočine na venkově. (Foto pro Aha! – Česká televize, ara)

Pohledný slovenský herec Ján Koleník (34) si v roli Vladimíra Valenty ze seriálu První republika získal srdce všech ženských divaček. O to víc překvapí, že vždy perfektně upravený herec se cítí nejlépe… U hnoje!

Kdyby se Ján Koleník lépe učil, skončil by místo před kamerami v laboratoři a věnoval se přírodním vědám a výzkumu. To by byla samozřejmě škoda, nicméně láska k přírodě a životě na vesnici ho nikdy neopustila.

„Mám rád venkov, seno, hnůj, vidle a lopatu,“ svěřuje se herec v magazínu Glanc. „Bude to tím, že jako kluk jsem všechny svoje prázdniny prožil u babičky na venkově. A naši často vzpomínají na to, jak jsem spával s našimi v jejich pelechu,“ vzpomíná sympaťák.

Bohužel si času na venkově a na dovolené moc neužije. V současné době pendluje Koleník mezi Prahou a Bratislavou, kde musí plnit své závazky před kamerou a v divadle. Neustále cestování si postupně vybírá svou daň a herec dokonce za dobu natáčení v Praze nestihl navštívit své příbuzné, kteří v hlavním městě žijí. „Mám pocit, že se stále někam ženu a podstatné věci mi unikají. Nezdá se to, ale herecký život je velmi rychlý,“ uzavírá Koleník, který bude První republiku v Čechách točit dva roky.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.