Martin Preiss skončil v nemocnici: Boural opilý namol! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Martin Preiss skončil v nemocnici: Boural opilý namol!

Tohle má být zdemolované auto herce Martina Preisse.
Tohle má být zdemolované auto herce Martina Preisse. (Foto pro Aha! - Tisen.cz, ara)

Martin Preiss (41), syn Viktora Preisse (67), sedl za volant údajně pod vlivem alkoholu a ošklivě naboural. Nejenže viník nehody nadýchal 1,5 promile, ale dokonce byl zraněn a převezen do nemocnice!

„Řidič nepřizpůsobil rychlost jízdy situaci v provozu. Nezvládl řízení a naboural do betonových panelů středového ostrůvku. Kvůli tomu následně motorové vozidlo skončilo na pravém boku,“ řekl deníku Aha! policejní mluvčí Tomáš Hulan. Následně mu policisté orientační dechovou zkouškou naměřili 1,5 promile alkoholu. Protože byl při nehodě zraněn, byl záchranáři převezen do nemocnice. „Tam také byly následně učiněny odběry ke zjištění skutečné hodnoty alkoholu v krvi,“ doplnil mluvčí.

Záludný kruhák
K nehodě došlo podle portálu Tíseň.tv deset minut po půlnoci na kruhovém objezdu v Praze. A právě tento portál tvrdí, že hříšník je právě Martin Preiss: „Herec a moderátor Martin Preiss – syn herce Viktora Preisse, dnes kolem 0:10 hod. havaroval se svým vozem na kruhovém objezdu ulic K Hrnčířům, Na Jelenách. Byl zraněn při nehodě a zůstal v nemocnici. Dechová zkouška byla pozitivní s hodnotou téměř 1, 5 promile.“

Preiss mlčel
Když se deník Aha! pokusil herce kontaktovat, chvíli mlčel a poté zavěsil telefon. Stejně se zachovala i jeho manželka Martina Válková Preissová (38).
Syn Viktora Preisse (67) nyní za své chyby bude muset zaplatit. Čekají ho velké opletačky se zákonem. Policisté totiž okamžitě zahájili trestní řízení pro podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Za to mu hrozí až rok za mřížemi nepodmíněně a několikaletý zákaz řízení.

Měl nehodu i v seriálu: V Počátkách se zmrzačil!
Hercovi se smůla lepí na paty i v životě na obrazovkách. V seriálu Doktoři z Počátků, kde Preiss hraje milionáře, který je svým zhýralým životem unaven a rozhodl se léčit, jezdil po lese na čtyřkolce a havaroval! Zranil si nohu a není schopen si sám dojít ani na záchod.

 



Autor:  kl,tuš,ljš,luz

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.