Jožo Ráž z Elánu otevřeně: Moje manželka je v prd*li a zoufalá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jožo Ráž z Elánu otevřeně: Moje manželka je v prd*li a zoufalá!

Jožo Ráž říká, že manželka nese jeho popularitu velice těžce.
Jožo Ráž říká, že manželka nese jeho popularitu velice těžce. (Foto Aha! - Petr Novotný, ara)

Už několikrát ohlásili definitivní konec, ale nakonec se k obrovské radosti statisíců fanoušků zase vrátili. Řeč je jedné z nejoblíbenějších skupin ČeskoSlovenska, o Elánu! Její frontman Jožo Ráž před obřím turné promluvil o tom, s čím se musí on i jeho rodina potýkat!

Elán má vždy takzvaně plný dům, pánové teď navíc podepsali smlouvu na novou desku. Jožo Ráž se nicméně webu pluska.sk svěřil s tím, jaké problémy má s nevychovanými fanoušky kapely. Popularita mu komplikuje život už pár desítek let a prý si nemůže ani svobodně vybrat, kam pojede na dovolenou.

„To je tajné, protože já sám to nevím. Ale určitě pojedeme tam, kde nepotkáme Slováka ani Čecha. Oni jsou naši fanoušci milionoví, mám je hrozně rád, ale jsou tak nevychovaní!“ postěžoval si Ráž s tím, že když ho na ulici zastaví prvních 50 lidí, je to potěšující, ale když to pořád, tak si prý nikdo nedovede představit, jaký je to stres.


„Moje žena je z toho úplně v prd*li, zoufalá. Nikam nechodíme, s nikým se nebavíme. Popularita je podmínkou, když chcete dělat populární hudbu, ale u nás je to katastrofa,“ tvrdí Jožo, který dodává, že zkrátka nemá peníze na to, aby měl kolem sebe pořád 20 bodyguardů, takže i když jde jen do samoobsluhy, hned na něj skočí alespoň tři lidé, aby jim dal drobné.
Na druhou stranu zpěvák přiznává, že dřív to bylo ještě horší. „V osmdesátém šestém, kdy ž jsem šel po ulici, lidi ze mě strhávali šaty. Bylo to hrozné a já jsem říkal Borisovi, že se na to vyse*eme, že se to nedá vydržet,“ vzpomíná zpěvák, který si však po krátkém zamyšlení říká, že je to sice špatné, ale že to bude horší, až to tak nebude.



Autor:  ph

Přečtěte si
ropuchaninka
3. 4. 2015 • 21:54

Ja si vobec nemyslim ze si ho niekto na ulici vsimne alebo pozna---to nam nehrozi--on ma nejaku psychicku poruchu na nedostatok pozornosti--ATTENTION DEFICIT

6010
3. 4. 2015 • 12:43

Od těch fanoušků to je nevychovanost.Já bych nic takového nikdy neudělala.Je to výchovou a bohužel hodně lidí je u nás nevychovaných až běda.Neznají hranice, kam až mohou zajít.Také to trochu svědčí o jejich IQ.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.