Rychtář manipuluje s policií: Za inscenovanou rvačku chce zaplatit!? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rychtář manipuluje s policií: Za inscenovanou rvačku chce zaplatit!?

Rychtář se přes usvědčující fotografii z komplotu hodlá soudit o ušlý zisk!
Rychtář se přes usvědčující fotografii z komplotu hodlá soudit o ušlý zisk! (Foto: Aha! - Pavel Machan, Marek Pátek, koláž Ahaonline.cz)

Je to do očí bijící, ale nikdo si to nechce připustit. Vdovec Josef Rychtář (56) zdatně pracuje na tom, aby se na smrti své manželky Ivety Bartošové (†48) pokud možno co nejvíce finančně zahojil. Jak jinak si vysvětlit, že na údajného útočníka, který se s ním popral jen dva dny po sebevraždě zpěvačky, podal trestní oznámení a hodlá ho žalovat o ušlý zisk? Ať se na nás nikdo nezlobí, ale to už je pěkně přitažené za vlasy!

Opravdu ho nelze zastavit?

Na manýry vdovce po Bartošové, který opakovaně manipuluje s českou policií i justičními orgány, by si konečně měly příslušné úřady posvítit. Jeho neustálé výpovědi na služebnách PČR a výjezdy k jeho domu kvůli problémům, práci desítek úředníků - to všechno platí daňový poplatník, aby měl Rychtář prostor pro své morbidní sólo. O zbytečném zatěžování zdravotnického personálu, který má i tak dost práce, ani netřeba mluvit. Přitom v době své pracovní neschopnosti, po údajném napadení fanouškem, pořádal několikrát denně setkání s novináři a připravoval svou nejapnou verzi pohřbu!


Důkaz o lži Rychtář těžko vyvrátí

Celá mela přichází na přetřes znovu poté, co se Josef Rychtář chce vyhranit proti konkrétním obviněním vzneseným hrabětem Domenicem Martuccim (37). Ten před časem napsal na Facebook: "A je to tady! Přesně, jak jsem řekl. Ta bitka 2 dny po smrti Ivety byla fingovaná, aby vzbudil lítost a mohl obvinit novináře, že za bitku můžou oni. Tady je důkaz, že jsem měl pravdu! HNUS!!!!" Přiložená fotografie Rychtářova synka Honzy, kterak klidně pokuřuje a přihlíží, jak tatínka tluče karatista, odhalila pravou podstatu scénky.
Tihle herci potlesk nezaslouží!

Vrcholem je proto nová obhajoba Rychtáře, který se snaží Martucciho odhalení vyvrátit. "Opravdu to nebylo fingované. Ten člověk mě napadl se slovy, že jsem Ivetu zabil, a dal mi čtyři nebo pět ran pěstí. Byl jsem v pracovní neschopnosti a podal na toho muže trestní oznámení," prohlásil Rychtář v Šípu. Proč se jeho nohsled Jan nepřidal do rvačky jako obvykle, to neprozradil. Je opravdu absurdní, že má být pravděpodobně sjednaný útočník souzen pro ušlý Rychtářův zisk. Vždyť je to jen divadlo!



Přečtěte si
kaluze
5. 6. 2014 • 23:57

no to on jeste dlouho bude otravovat verejnost s jeho ksychtem kontroloval Ivetu na kazdém kroku ,nemela uz chudák vedle nej zádnou svobodu a nemohla sama jít nikam ani telefonovat ,nakonec to potrvdil sám jak jí hlídal,kdyz zverejnil telefonát jak mluvila se svojí maminkou jak si tohle nekdo múze dovolit to je hnus .Uvetka moc dobre vedela ze se ho uz nikdy nezbaví ze se jí bude drzet jak pijavice …nemela navybranou….aspon mu to natrela a dala mu to jako dárek k narozeninám aby si to uvedomil…jenze Brychta si to stejne pekne otocí podle svého hnusnej clovek jde z nej zlo!!!!

marie60
5. 6. 2014 • 13:30

..to každého trkne, že to musí být fingovaná rvačka.Ušoun je jinak taky aktivní blbec a rád se rve,tady si vklidu vykuřuje.

hejhej
5. 6. 2014 • 12:59

lamrika: Jak starý, tak mladý Rychtář jsou rváči . To divadlo,kdy ušák stojí a nepomáhá otci je úplně jasné, že rvačka byla fingovaná. A Rychtář chce peníze? Kolik ten násilník už vyplatit za zmlácení p.Darině, která skončila v nemocnic,. Zmlátil i účastníky koncertů. Rychtář je neskutečný rváč, násilník, hulvát a především blbec. Už neví, ja se zviditelnit, pitomeček

arimi
5. 6. 2014 • 12:32

do basy

arimi
5. 6. 2014 • 12:32

vyvrhel jeden, a bude furt řádit jak černá ruka. nikdo ho nezastavi. a je to pravda, ze jeho hapry platí lidé z daní, a navíc za to on jeste inkasuje od médií. at jde uz basy, na tohle se nedá dívat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.