Linda Finková (46) o třetím dítěti: O dvě děti přišla, co říká o dalším těhotenství? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Linda Finková (46) o třetím dítěti: O dvě děti přišla, co říká o dalším těhotenství?

Linda Finková třetí dítě neplánuje.
Linda Finková třetí dítě neplánuje. (Ringier Axel Springer / Mária Rušinová / Aha!)

Zpěvačka a moderátorka Linda Finková si po rozchodu s Richardem Genzerem (47) užívá s novým přítelem Milanem. Z předchozího vztahu má dvě děti a bohužel má za sebou i dvojnásobnou ztrátu.

Linda Finková zažívá po boku svého nového přítele šťastné chvíle a jako partnera ho chválí, kudy chodí. Oba mají z předchozích vztahů dvě děti. Neuvažují o tom, že by si pořídili i jedno vlastní? „Napadlo mě to, a i bych mohla, protože jsem zdravotně v pořádku a třetí dítě bych do jeho dvaceti v pohodě vychovala. Už bych to ale asi nezvládala, co se týče nervů. Chci mít už trošičku větší klid. Jak jsem měla děti deset let po sobě, tak jsem měla vlastně pořád malé děti, což je docela vysilující. Mrzí mě, že nemám tří děti, ale o dvě jsem přišla a asi to tak má být,“ svěřila se Finková v magazínu Sedmička.

  A další taková ztráta by pro zpěvačku byla rána. Jako každého ji totiž smrt blízkého dokáže rozplakat. „Jen o tom mluvím, už mám slzy v očích,“ říká. Potrat přitom probíhal velmi dramaticky. Lékaři po odběru plodové vody zjistili, že dítě je vážně nemocné a vzhledem k pokročilému těhotenství musela Linda odrodit dítě mrtvé. „Když se mě někdo zeptal, jak mi je, odpověděla jsem, že fajn. Jen, že je mi líto mého děťátka. Co já, ale jak k tomu přijde ten chudinka,“ psala zpěvačka o smutném zážitku v knize Výchova podle slavných maminek.



Přečtěte si
anezat
9. 6. 2014 • 15:33

Vždy mi byla moc nesympatická, protekční holka. Teď je mi jí ale líto... No, kdyby se ale dopracovala svou vlastní pílí ke svému postavení, možná by bylo vše jinak. Boží mlýny melou...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.