Kam až dojde hecování v ULICI? Franta chce přinutit Viki k sexu a stane se něco nečekaného! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Kam až dojde hecování v ULICI? Franta chce přinutit Viki k sexu a stane se něco nečekaného!

Franta se rozhodne Borise trumfnout a vyjede ostře po Viki.
Franta se rozhodne Borise trumfnout a vyjede ostře po Viki. (TV Nova)

Kamarádi Franta a Boris jsou typičtí puberťáci – zajímá je hlavně muzika a holky. Zejména pak samozřejmě to, co mají holky pod tričkem a sukní.

Franta už delší dobu chodí se spolužačkou Viki. To Boris si nedávno našel o rok starší a zjevně zkušenější Marii. A nebyl by to Boris, kdyby se před Frantou nepochlubil „pokroky“, které s Marií udělal.

To nenechá Frantu v klidu a rozhodne jít na věc a na Viki trochu zatlačit. Kam až soupeření v tak choulostivých záležitostech může zajít? A jaká bude reakce obou holek, když se o jejich hecování dozví? Uvidíte už dnes večer v Ulici.

Boris s Marií jsou s něžnostmi už docela daleko.

Autor:  ph

Přečtěte si
lyznik008
5. 6. 2014 • 09:10

Autory tohoto jinak nic neříkajícího BRAKU by bylo třeba pohnat k zodpovědnosti za nevkus.Divím se takovým hercům jako Maciuchová nebo Hrušínský,že se nestydí zde hrát.Peníze jsou asi mocnější.Samostatnou kapitolou je hrozná hudba,kterou tam nějaký maniak neustále pouští a kvůli které bych nejraději vyhodil televizor z okna.To ale nemohu naší neslyšící babičce,která sleduje jen pohyblivé obrázky UDĚLAT.

denia
4. 6. 2014 • 14:17

On se na to ještě někdo kouká?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.