Starý kozel Vyskočil (67) něco skrývá: Milenka podezřele přibírá! Šesté dítě?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Starý kozel Vyskočil (67) něco skrývá: Milenka podezřele přibírá! Šesté dítě?!

Přítelkyně Ivana Vyskočila pořád přibírá na váze.
Přítelkyně Ivana Vyskočila pořád přibírá na váze. (Foto pro Aha! – Herminapress.cz)

Milovník malých, snědých a temperamentních žen Ivan Vyskočil (67) se zdá se konečně usadil. Po několika bouřlivých vztazích zakotvil vedle výrazně mladší přítelkyně Romany (25). S tou je už přes dva roky. Pomýšlí stárnoucí milovník na dalšího potomka?

Čtyřikrát rozvedený Vyskočil zkrátka ne a ne najít štěstí po boku jediné ženy. Vždycky si k sobě vybíral stejný typ krásek. „Člověk hledá podle toho, jaká je jeho maminka. O té mé říkali, že ji ukradli cikánům. Ona byla černá, hezká energická,“ prozradil herec během natáčení pořadu Top Star magazínu.

Ještě nedávno měl románek s mladičkou Romkou, kterou laškovně předsouval před objektivy fotoaparátů, ale nedávno se vrátil k předchozí přítelkyni Romaně. Spolu vyrazili do společnosti a nešlo si nevšimnout jeho mladá přítelkyně poněkud přibrala na váze. Že by si Vyskočil znovu troufnul na roli tatínka?

 „Nejsem v jiném stavu, jen jsem prostě trošku přibrala. Je to tak plus minus osm kilo, ovšem problém v tom nevidím. Ivan má raději, když není partnerka vychrtlá, a to, jak vidíte, nejsem, spíše naopak,“ vysvětlila Romana. Zatím tedy Vyskočil zůstává v roli dědečka.



Autor:  mpa

Přečtěte si
mandat
8. 6. 2014 • 18:50

To budou hormony. Nebo zasel jiny, mlady kozel a ten stary to odskace.

pravlast
7. 6. 2014 • 10:46

Mnoha kozlům by někdo měl podvázat kulečník a rozsévačům úředně znemožnit podobné ouchylky.Být dědektátou je hooodně k cha-cha-cha! A když má tak rád tmavší typy-co Chánov?Tam by bylo ,oviště....

lejdynka
7. 6. 2014 • 10:29

Starý kozel... to je přesné, nějak ty ženské nechápu. Takový fuj dědula a mladá holka. Když mi bylo 25, mému tátovi bylo 49 a byl to opravdu krásný chlap, vypadal hodně mladě, takže pokud jsme někde byli spolu, měli ho za mého partnera. Ale ani dnes, kdy je mi 50, bych tak starého - 67 - nesnesla.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.