Šok pro vdovce v Uhříněvsi: Nenávist lidí se otočila směrem, který nečekal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Šok pro vdovce v Uhříněvsi: Nenávist lidí se otočila směrem, který nečekal!

Syn Josefa Rychtáře trpí kvůli otci.
Syn Josefa Rychtáře trpí kvůli otci. (Facebook, ara )

Starší syn Rychtáře Josef se v posledních dnech stává obětí útoků a šikany. Na jeho sociální profil mu píší cizí lidé nadávky a různé drsné výhrůžky. Takový teror zažívá jenom kvůli tomu, že má stejné jméno jako jeho otec a někteří ne příliš bystří jedinci mají za to, že píší samotnému vdovci.

Josef se na rozdíl od mladšího bratra Jana držel dlouho v pozadí. Proti otci ostře vystoupil v minulosti pouze tehdy, když bránil svoji matku Darinu Novou. Nyní ale protestuje znovu a je dokonce ochotný svědčit proti otci u soudu. Ani jemu se totiž otcovo jednání nelíbí.

Nicméně ani to mu nepomáhá proti útokům na internetu. Na jeho Facebook chodí různé vulgární zprávy a odesílatelé mají pocit, že jsou adresovány jeho otci. Což je opravdu těžce pochopitelné, když se na všech fotkách objevuje mladý muž…  

„Už mi napsaly mraky lidí dost nenávistné příspěvky o tom, jak jsem zabil Ivetu Bartošovou a co všechno se mnou provedou. Snažím se s nimi diskutovat, vysvětlit jim jejich omyl, což se ne vždy podaří. A když už, málokdo z nich se mi omluví. Už podle mé fotky, na které jsem v hasičském úboru, by přitom měli poznat, že asi nebude ten Josef Rychtář, kterého chtějí oslovit,“ stěžuje si Josef na stránkách Super.cz

Výhrůžky Josefu Rychtářovi ml.

Hovado, krétén, hajzl, ubožák… To je ten slušnější výčet nadávek, kterými je Josef častován. Neuvažuje o tom, že by si snad změnil jméno, aby už přestal být spojován s otcem? „Nejsem ten, kdo ho zprofanoval,“ říká o svém příjmení a doufá, že brzy už bude mít klid.



Přečtěte si
hgfcf
5. 6. 2014 • 14:27

kajman1 ty i tobě zde podobní jste neskuteční pitomci .

erene
4. 6. 2014 • 20:26

Asi se mu po smrti Ivety zachtělo nějaký tý popularity,vono je dobrý se občas připomenout ! A tu zprávu mu klidně mohla napsat kamarádka,se kterou se domluvil,aby mu napsala urážky,v jejich podvodný rodině by nešlo o první ani poslední podvod !

zzapp
4. 6. 2014 • 20:15

erene.... souhlas

zzapp
4. 6. 2014 • 20:14

A proč si stěžuje? Ať si tedy udělá na facebooku svá opatření a má klid. Nemusí to vytahovat de pleskuahabulvárů.

erene
4. 6. 2014 • 19:25

Protože ho neznáš ! Na to že je mu skoro 30 let se pořád chová na 13 - něco jako jeho fotr !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.