František Nedvěd skončil v blázinci: Problémy s dívkami! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

František Nedvěd skončil v blázinci: Problémy s dívkami!

František Nedvěd mladší se uchýlil do psychiatrické léčebny.
František Nedvěd mladší se uchýlil do psychiatrické léčebny. (Fioto: Aha! - Pavel Machan, ara)

Možná ho znáte, možná jste ho někdy slyšeli zpívat písničky svého otce a strýce. Syn slavného Františka Nedvěda (66), má nepříjemné trable. František junior (40) se před měsícem ocitl v péči psychiatrů, protože nezvládal život na svobodě. A jsou v tom ženské. Nyní si život v blázinci pochvaluje.

Záchvaty úzkosti, zmatek, deprimující strach. To jsou pocity, se kterými musel František denně bojovat, až pochopil, že to sám nezvládne a hrozí mu těžký duševní kolaps. Bohužel se ukázalo, že zpěvák teskných folkových písní o lásce v tomto ohledu sám štěstí nemá. "Každý z nás má občas nějaký problém a je potřeba ho vyřešit. Měl nějaké trable s děvčaty, a tak se to na něj trochu sesypalo, ale stojíme plně při něm a celá rodina ho podporuje," uvedl v Blesku oblíbený zpěvák o stavu syna.


Ten ostatně svou hospitalizaci též potvrdil. "Do léčebny jsem nastoupil dobrovolně, a nejsem tu poprvé. Trochu hůř zvládám problémy v životě. Naštěstí o tom vím a ví o tom i celá moje rodina, a tak poznám správný čas, kdy vyhledat pomoc," řekl naprosto otevřeně Nedvěd mladší. Nakonec přiznává, že mu odborná péče prospívá. "Až tady v léčebně mi vždycky dojde, že jsou na tom lidi mnohem hůř. Oni mě opravdu dokážou dát vždy do pořádku," pochvaluje si léčebnu na pražském Karlově náměstí.



Přečtěte si
kkrampota
2. 6. 2014 • 13:31

Nebyli by to aháči, aby zase něco nezmastili - Fr. Nedvěd má asi i syna Františka, který je na titulní fotce, ale hudbě se věnuje jiný syn a to Vojtěch....

beladona
2. 6. 2014 • 13:22

Je bezva, že to netutlá, něco s tím dělá. Od toho jsou psychiatři , aby věci napravovali . Nesnáším, když někdo maloměstsky odsuzuje, že se někdo léčí na psychiatrii.Bohužel takových primitivů je ještě pořád dost. Takže, hodně zdaru v léčbě přeji,¨

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.