Zdatný MANIPULÁTOR Rychtář: Ochočil si nejhoršího nepřítele, paktuje se i s "transkou" Dianou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zdatný MANIPULÁTOR Rychtář: Ochočil si nejhoršího nepřítele, paktuje se i s "transkou" Dianou!

Rychtář si našel nové přátele a je mu s nimi dobře...
Rychtář si našel nové přátele a je mu s nimi dobře... (Foto: Aha! - Martin Sekanina, Martin Hurda, David malík, koláž Ahaonline.cz)

Pokud jste si dělali zálusk na 50.000 korun odměny za hlavu vdovce Josefa Rychtáře (56), tak už je pozdě. Své kvality zdatného mluvky "říčanský démon" opět potvrdil, když se spřátelil s mužem, který mu opakovaně vyhrožoval a nabídl za jeho likvidaci slušnou sumu. A to se v pražském podsvětí setkalo se zájmem, jenže Rychtář nikdy nevychází sám a ze strachu se straní veřejnosti. Ale našel si ještě jednoho kamaráda...pardon - kamarádku!

Krutá pomsta se nekoná

Šílený fanoušek Ivety Bartošové (†48), který chtěl před domem v Uhříněvsi napadnout Josefa Rychtáře i Zdeňka Macuru (40), opět dokazuje, že v jeho duševním životě není něco v pořádku. Petr Veselý plánoval krutou pomstu za Ivetinu smrt a dnes nejapněně doplňuje "smetánku", která denně obklopuje nemocného vdovce. Můžete si doplnit do seznamu k ostatním nohsledům: syn Jan, zvukař Standa, fenka Gejša a nový manažer Petr!


Celebrita potřebovala manažera

Ano, opravdu se vám to nezdá. Muž, který chtěl být internován v psychiatrické léčebně a užívat si pohodlí lůžka, na kterém byla přivázána Iveta Bartošová, je prý nyní Rychtářovým novým mluvčím. "Jsou jedna ruka," potvrdil údajný zdroj webu Super.cz. Celý komplot překvapivě odhalil italský pseudohrabě Domenico Martucci(65). "Psal jsem Rychtářovi, aby nechal Arturovi dům po Ivetě. Tentokrát nepřišly jako odpověď žádné urážky jako obvykle, ale za tři hodiny mi napsal Petr Veselý, že mi Josef už psát nebude, že mu to zakázal. Asi mu dělá manažera," tvrdí Domenico a svá slova dokládá telefonem s sms zprávou.
Diana se vdovci asi líbí

Další bizarní přiznání pochází z úst bytosti, která byla označena za jednoho z vůdčích parazitů, jež se chtěli zviditelnit během už tak tragikomického pohřebního obřadu Bartošové ve strašnickém krematoriu. Fantaskní postava transsexuála Diany během smutečního obřadu pózoval novinářům a vyhrožovala demonstrativním sebeupálením. A to vše na protest zrůdnému jednání Josefa Rychtáře. Nyní se vše změnilo a říčanský postrach je rád i za tuto známost. "Jsme v kontaktu, byla jsem u něj," prozradila s významným úsměvem chlupatá krasavice bulváru.



Přečtěte si
6010
2. 6. 2014 • 21:21

To je panoptikum okolo Rychtáře.Ještě že to již Ivetka nevidí, nebo možná to vidí shora a říká si, že má kliku, že se jí to již netýká.On bude Rychtář zcela ujetý.

ppadys13
2. 6. 2014 • 10:18

Kolik let o tom budete ještě psát,debilové?

zzapp
31. 5. 2014 • 03:40

rent... a možná i dalších 30 let ho oblažovat bude

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.