Jana Švandová po těžké autonehodě v nemocnici: Lékaři se bojí komplikací! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Jana Švandová po těžké autonehodě v nemocnici: Lékaři se bojí komplikací!

Herečka má po nehodě poraněná žebra a páteř.
Herečka má po nehodě poraněná žebra a páteř. (Foto Aha! – Martin Pekárek, Mária Rušinová, koláž Ahaonline.cz )

Sobotní podvečer se pro ni bude noční můrou! S autem herečky Jany Švandové (66) se srazil protijedoucí vůz. Skončila s poraněním žeber a krční páteře v nemocnici, kde bude několik dní pod dohledem lékařů.

Vážná nehoda se stala v sobotu v podvečer kolem šesté hodiny v ulici Československé armády v Řevnicích nedaleko Prahy. Do stříbrné Toyoty Camry Jany Švandové čelně narazil řidič (24) Peugeotu Kangoo, který se proti ní vyřítil ze zatáčky. Dodávka byla firemní a patří autoservisu v Praze 9. „Příčiny nehody jsou stále předmětem vyšetřování. Všechno ale nasvědčuje tomu, že řidič peugeotu nepřizpůsobil rychlost jízdy stavu a povrchu vozovky,“ řekl Aha! Jakub Vinčálek ze středočeské policie.

Náraz byl tak silný, že Švandová byla převezena s poraněnou krční páteří a naraženými žebry do Ústřední vojenské nemocnice. „Paní Švandová je v v nemocnici na pozorování,“ řekla Aha! o zdravotním stavu Švandové její manažerka Hana Vávrová. Lékaři zřejmě nechtějí podcenit vnitřní zranění, které velký náraz mohl způsobit.



Autor:  jad,zej

Přečtěte si
fizi
26. 5. 2014 • 19:56

Zajímal by mě důvod,proč jste mi příspěvky zablokovali.Byly vulgární?????????

fizi
26. 5. 2014 • 08:13

jak Vás už delší dobu čtu,tak musím říct,že jste duševní mrzák,zřejmě životem ublížený stařec,zkroucený na invalidním vozíku,čučící celý den nemohoucně z okna s jediným cílem-každého tu poplivat,vyžít se ve sprosťárnách,dokud Vám ještě trošku mozkové hmoty zbývá.Nebojte,konec se blíží,my už to vydržíme.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.