Válka začala: Rychtář poplival památku manželky a mstí se na Arturovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Válka začala: Rychtář poplival památku manželky a mstí se na Arturovi!

Fotografie
Fotografie (internal)

Nejsou to ani dva týdny od ostře sledované frašky, kterou se vdovec Josef Rychtář (56) rozloučil s Ivetou Bartošovou (†48) a to tak, že navzdory všem, kteří ji měli rádi a ona je. Po plejádě nechutných mediálních exhibicí se události posunuli kupředu. Rychtář se rozhodl, že když už nic, vydělá na smrti zpěvačky maximum peněz. A teď začal tlačit na pilu!

Sliby chyby

Kdeže ty loňské sněhy jsou, když se Josef Rychtář ve sdělovacích prostředcích holedbal, že si Ivetu Bartošovou nebral pro peníze, a že z vily v Uhříněvsi odejde jen s tím, co tam sám přinesl. "Odnesu si jen svoje oblečení, tiskárnu a svoje osobní věci," tvrdil bezprostředně po smrti manželky. Dokonce se chtěl zalíbit, aby se z něj smylo podezření, že Bartošovou k sebevraždě dohnal kvůli majetku: "Pokud by mi tu vznikl jakýkoli podíl, tak se ho zřeknu ve prospěch Artura, protože jsem to Ivetě slíbil."


Zase neříkal pravdu

Jenže nyní zchudlý vdovec obrátil. Když přijde o střechu nad hlavou v Uhříněvsi, nebude mít kde bydlet, protože exmanželka se již proti jeho nastěhování zpět do Říčan pojistila. Musí to tedy zkusit jinak a už na to dokonce přišel. Okrade Artura o to, co mu jeho máma přislíbila! "Josef Rychtář se ve svém okolí netají tím, že se rozhodl nevzdat svého podílu z dědictví," řekl zdroj z blízkého Rychtářova okolí Blesku.
Zhrzený a uražený Rychtář

Celá akce má být odvetou Arturovi a jeho rodině za to, že nepřišli na pohřeb, který tak trapně zinscenoval proti vůli všech. "Prý se tak rozhodl z důvodu, že Artur nepřišel na pohřeb jeho maminky. Nějak to nedokáže překousnout," říká zdroj Blesku. Takže bude škodit dál a cpát se tam, kde o něj nikdo nestojí.
Jde mu hlavně o plnění Ivetina přání

Oficiálně hodlá svou podlost Rychtář maskovat ještě jinak. "Iveta si přála, aby dům jednou patřil jejímu synovi. A Josef má informace, že pan Štaidl hodlá dům prodat. To nechce dovolit, proto si svůj podíl ponechá," tvrdí informátor. O čem zdroj nemluví je, zda hodlá rychtář za svou polovinu domu doplatit dluh 700 000 korun. To si ani náhodou nemůže dovolit, protože má prý od smrti Bartošové pěkně hluboko do kapsy. Zdroj vyschl...

Přečtěte si
ctyrka
18. 9. 2014 • 12:16

tpo je ještě roztomilá pořezdívka pro člověka, který je napojen na zlé duchy.

ctyrka
18. 9. 2014 • 12:15

ono se tady rzhoduje různě. I 6 týdnů v pracovní neschopnsoti bylo zhodnoceno jako přestupek. Když je na druhé straně chráněný, tak se to hodnotí "jinak".

ctyrka
18. 9. 2014 • 12:14

Artruovi bude za pár dní 1á roků, ovšem ovlivňovaný bude samozřejmě i nadále.

ctyrka
18. 9. 2014 • 12:10

To je tedy doporučení. Kdyby nebylo k pláči, tak by bylo k smíchu....

ctyrka
18. 9. 2014 • 12:08

Zákony se tady někdy překrucují do Účelova.Soud na vyšší úrovni/mslím morální/ by měl přistupovat ke kauzám individuelněji. Pokud Rychtář splácel společně s IB hypotéku a pomáhal ji, měl by mít z morálního hlediska nějaké nároky a nikoli odejít jen s igelitkou. Dalo se čekat,že Artur nepůjde proti Pomejemu, jeho řídí jiní. On sám by jistě své matce na pohřeb šel.Tohle je velmi smutný cirkus.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.