Přísně střežené tajemství Bartošové: Artura vystěhovala kvůli sexu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Přísně střežené tajemství Bartošové: Artura vystěhovala kvůli sexu!

Artur dlouho bydlel ve stejné ložnici jako jeho máma. Pak ale přišla změna...
Artur dlouho bydlel ve stejné ložnici jako jeho máma. Pak ale přišla změna... (Reprofoto TV Nova a ara)

Po smrti Ivety Bartošové (†48) vyplouvá na povrch řada informací, které jen dokládají, jak složitým člověkem Iveta Bartošová ve skutečnosti byla. V nové knize Ztracený život I.B., která je právě v prodeji na stáncích, se například objevila informace, proč Iveta vystěhovala syna Artura ze své ložnice.

Konečně měl svůj pokoj

Vše se mělo odehrát v době, kdy byla zpěvačka s Jiřím Pomeje a podle autorů knihy ji sex s tímto mužem ohromil natolik, že se rozhodla Artura, který s manželi do té doby sdílel jednu ložnici, vystěhovat. Nutno dodat, že Arturovi podle všeho tato změna a krůček k větší samostatnosti nejspíš nevadil. Iveta si prý zkrátka chtěla dopřávat co nejvíce milování a šla si za tím.


Tohle nechcete vědět!

Milostné hrátky s Pomeje si Iveta pochvalovala. „Jednou je něžný, jednou divoký, a tak to mám ráda,“ cituje Bartošovou kniha, ve které jsou i další pikantnosti, které zpěvačka prozradila. „Bylo to krásné, nemůžu se vůbec hýbat,“ chválila svého tehdejšího manžela a prozradila: „Jirka mi k našemu milování koupil krásné prádélko a ty boty na vysokém podpatku!“ říká Bartošová v knize. Zmiňované boty měla na nohách i při tragické vystoupení s podivným hitem Heja heja, které si můžete připomenut na videu Aha!.

Nepřekonatelný odpor alkoholičky

Jenže podle autorů knihy říkala Iveta později něco úplně jiného a naopak si stěžovala, že se s manželem drahnou dobu vůbec intimně nestýká. To bylo v době, když už měli před rozvodem. „Byla jsem s ním jen dva měsíce šťastná a cítím k němu nepřekonatelný odpor. Naposledy jsme se spolu intimně stýkali před sedmi měsíci,“ měla zpěvačka uvést jako důvod rozvodu. Asi je třeba dodat, že to bylo v době, kdy znovu (poněkolikáté) propadla alkoholu. A navíc Pomeje tvrdí úplně něco jiného...



Přečtěte si
evicka55
24. 5. 2014 • 07:30

Vy už opravdu nemáte o čem psát? Vždyť svůj pokojíček má snad každé dítě už od malička.Úroveň Vašich článků je ubohá.

zeeland
23. 5. 2014 • 21:49

Rodiče pisálků z Aha a z Plesku nejspíš provozovali sex nejen před nimi, ale i s nimi. Proto z nich vyrostly takové kreatury, které se ničeho neštítí

hejhej
23. 5. 2014 • 14:54

Blbí AHáci informují o střeženém tajemství, známé několik let Nemůžete bulvární hyeny už dát mrtvé Bartošové pokoj???

denda04
23. 5. 2014 • 14:07

co n a tom ,že velkej kluk nespí z matkou??? to má spát s matkou a jejím maželem ?? ?? to jsou blbé kecy to je dobře ,že ho konečně vystěhovala mělo to být dávno

kkrampota
23. 5. 2014 • 13:45

Za tyhle články byste měli Arturovi platit tučné odškodné - takhle ho ponižovat !!! Jděte už do pr....e a nechte je na pokoji !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.