Matka Kramného popsala návštěvy u syna: Kdo je hlídá, o čem mluví a co se nesmí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Matka Kramného popsala návštěvy u syna: Kdo je hlídá, o čem mluví a co se nesmí!

Maminka  Petra Kramného chodí svého syna často navštěvovat.
Maminka Petra Kramného chodí svého syna často navštěvovat. (Foto Aha! – Karel Kopáč, Martin Hurda)

Irena R. je jednou z mála osob, které obviněnému Petru Kramnému ještě věří. Chodí svého syna pravidelně navštěvovat a pro server tn.cz popsala, jak tak taková návštěva vypadá.

Ve vazbě nemá se synem chvíli soukromí. Bachaři je totiž hlídají všude. „Jsou tam tři, nevím proč. Ještě jsme tam zamknutí, také nevím proč. Mají strach, že by utekl? Nebo že by nás někdo ukradl,“ ptá se udiveně maminka Petra Kramného.

„My tam sedíme, je tam někdo, myslím si, že od kriminálky, a pak tam sedí další dva. Svačí, popíjejí kafíčko, my nesmíme nic. Člověk si tam nesmí vzít ani čistou vodu,“ stěžuje si Irena. Ta navíc synovi ani nemůže synovi vzít na přilepšenou, do vazby musí chodit s prázdnýma rukama. Když syna vidí, baví se o obyčejných věcech. "Jak se má, co tam jí, jestli to bylo dobrý... Říká, že jo," popisuje žena. S manželem se také starají o fenku čivavy, která jediná Kramnému podezřelému z dvojnásobné vraždy zbyla jako vzpomínka na rodinu.



Přečtěte si
6010
27. 5. 2014 • 10:16

Tato matka bude fixovaná na svého synáčka až nezdravě.Z toho čiší, že její snacha s ní asi měla peklo na zemi a bába je ráda, že se jí synáček zbavil.Proto je na jeho straně.Ale takto se to neřeší, tak proč se nerozvedli?To holt Kramný nemohl dopustit a tak to vyřešil po svém.

prdyvrdy
22. 5. 2014 • 09:50

z té ta zloba přímo cáká. Úplně slyším jako komandovala a kritizovala Moniku. Syna vychovala k obrazu svému, sobec, arogantní blb a ještě šmírák, který chtěl vychovávat a když se nedala, tak amen

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.