Janžurová o dceři Remundové: Chová se jak slepice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Janžurová o dceři Remundové: Chová se jak slepice!

Iva Janžurová
Iva Janžurová (Foto pro Aha! – TV Nova, ara)

Trojnásobná maminka a herečka Sabina Remundová (40) se musí pořádně ohánět, aby stíhala práci i výchovu dětí. Její pečlivý přístup dokonce označila Iva Janžurová za příliš »kvočnovský«.

„Kdyby byla maminka hlídací babička, byla bych menší… kvočna. Maminka třeba moc nerozumí tomu, proč se tolik musíme s dětmi učit doma. Upřímně řečeno, ani já tomu nerozumím, ale musíme. Dětem je osm a deset a už jsou v mnohém samostatné, ale období, kdy intenzivně pracuji a prakticky doma jen spím, musím pečlivě plánovat,“ vysvětluje herečka v Blesk TV Magazínu.

Pro takové případy je na lednici připravená tabulka s povinnostmi a hlídáním. To toho všeho ještě Sabina přiznává, že někdy se musí »kvočnovsky« chovat i ke své matce. Zvláště po smrti milovaného životního partnera Stanislava Remundy (†84). „Ona to potřebuje. Když jsem byla malá, takovým tím ochranářem byl táta. Maminka musela potom ta ochranářská a pečovatelská křídla převzít za tátu,“ vzpomíná Sabina. „Mamince se snažím aspoň připomínat, že má šetřit síly. Odpočívat. Když někam sama cestuje, nabádám ji, aby počítala s únavou, telefonujeme si,“ říká Remundová, která si péči o matku dělí se svou sestrou.



Přečtěte si
jity
14. 9. 2014 • 12:53

Dcerušky po rodičích zdědily hlavně protekci, ale oni za to nemohou, zkrátka jen toho využívají. Iva Janžurová to byl herecký živel, Zítra to roztočíme drahoušku, která z dnešních hereček by to takto zvládla? Jejím dcerám holt nebylo zhůry dáno, ale to neznamená, že jsou horší lidé. Určitě jsou dobré matky, to bylo vidět když vařily v pořadu VIP.

dandova
22. 5. 2014 • 08:37

Sem napište Váš názor

dandova
22. 5. 2014 • 08:37

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.