Nešťastný optimista Gondík dostal zpět řidičák a padoucnice znovu zle udeřila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nešťastný optimista Gondík dostal zpět řidičák a padoucnice znovu zle udeřila!

Fotografie
Fotografie (internal)

Snažil se. Totálně změnil způsob života, aby zákeřnou epilepsii, co ho připravila nejen o milovanou motorku, porazil. Jenže Dalibor Gondík (44) nevyhrál. Po roce a dvou měsících bez jediného záchvatu dostal řidičský průkaz zpět. Užil si ho jen 24 hodin!

Herec a moderátor se chlubil v rádiu, že zase bude »pirátem silnic« a konečně pro rodinu použitelný. Všichni mu gratulovali, jenže... „Já vám to snad ani nemůžu říct,“ svěřil smutně deníku Aha! herec s tím, že hned druhý den měl záchvat, který nepotěšil ani jeho ani lékaře.


Svezl jsem se

„Já jsem se i svezl, chtěl jsem si za odměnu koupit Mini Coopera, pro radost. Ale zase jsem měl záchvat, naštěstí ne za volantem ani na motorce, a skončil v nemocnici. Takže žádné závody nebo jen projížďky nepřicházejí v úvahu,“ přiznal nešťastný Dalibor s tím, že to zdrtilo nejen jeho samotného, ale i rodinu a přátele, co mu drželi palce.
Zase za rok

„Možná jsem něco zanedbal, fakt jsem se snažil, jím jinak, sportuju, nevím. Ale za rok to zkusím znovu, snad to tentokráte vyjde,“ řekl s maličkou nadějí v hlase milovník silných motorek.  Gondík během posledního roku až fanaticky propadl zdravému životnímu stylu – běhá maratony, učebnicově se stravuje, nepije alkohol, zhubl. Měl všechny předpoklady epilepsii zahnat do kouta, ale bohužel to nevyšlo. Tak snad příště!

Co je epilepsie?

Epilepsie neboli padoucnice je záchvatové onemocnění mozku. Pacient během záchvatů může upadnout do bezvědomí, má křeče a nekoordinované pohyby.

Přečtěte si
gabcakovamatinka
21. 5. 2014 • 08:49

Nevím zdal je možné takové onemocnění mozku vatrvalo vyléčit. Spíš si myslím , že nemoc je možné utlumit, na čas uspat, ale pochybuju, že vyléčit a jistě ne ,,zdravou stravou,,. Strava pomuže aby se člověk cítil lépe, ale onemocnění mozku nevyléčí a vypadá vychrtlý jak z koncentráku. Divím, že že místo toho aby si užíval život, hledal trvácnější hodnoty jako je partnerka, rodina tak se pídí po motorce....

ferdinand6
21. 5. 2014 • 05:06

To ještě můžeme být rádi, že ho ten záchvat neskolil zrovna na silnici. Cvok! Myslet si, že se pojídáním klíčků uzdraví. To je stejné, jako bych si myslela, že se vyléčím z hypertenze, když budu denně pojídat banány. Některé nemoci jsou prostě na celý život! Je to ignorant.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.