Další důkazy proti Kramnému: Způsob smrti prozradilo poškození srdcí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Další důkazy proti Kramnému: Způsob smrti prozradilo poškození srdcí!

Podle Slámové česká pitva jasně prokázala smrt elektrickým proudem.
Podle Slámové česká pitva jasně prokázala smrt elektrickým proudem. (Aha! - Martin Hurda, Daniel Černovský)

Od dosud neobjasněného úmrtí Moniky (†36) a Klárky (†8) Kramných v egyptské Hurgadě uteklo už 294 dnů. Petr Kramný, který je stále ve vazební věznici v Ostravě dál ústy své právničky mluví o otravě a žádá o propuštění na svobodu. Jenže proti tomu je advokátky Moničiny rodiny, která navíc prozradila nečekané detaily z pitvy obou těl.

Klára Slámová, kterou si najala rodina mrtvé Moniky a tím fakticky ukončila dobré vztahy s rodinou Kramného, začala o důkazech a výsledcích pitvy mluvit poté, co právnička Kramného Jana Rejžková přišla s tím, že ona ani její klient na případnou rekonstrukci do Egypta nebudou cestovat, protože už Egypťané podezřelého mají a tudíž je to zbytečné.

Rejžková trvá na smrti otravou, kterou měla prokázat egyptská pitva. A neváhala se odvolávat na tisícileté zkušenosti Egypťanů s jedy a na výsledky tamní pitvy. Jenže to Slámová rázně odmítá a vše dokládá výsledky české pitvy. Přečtěte si, co Slámová pro kameru televize Nova řekla:

*Tvrzení o tom, že závěrem egyptské pitvy je zjištění příčiny na údajnou dehydrataci, je nepravdivý. Egyptská strana provedla nekompletní a neúplnou pitvu. Žádný ze závěrů nehovoří o tom, co je tvrzeno obhájkyní pana Kramného.

Klára Long Slámová

*Pitva v ČR jako jediná byla prováděna a zaměřena jako komplexní hodnocení veškerých orgánů a jednoznačně určila jako bezprostřední příčinu smrti zásah elektrickým proudem.

*Ten průkaz (známky zásahu elektrickým proudem) byl nejen na všech orgánech, ale zejména na myokardu a na kůži v místech, kde k zásahu došlo.

*Na egyptské straně nedošlo ke zkoumání všech orgánů, některé nebyly zkoumány vůbec.

*Zcela jednoznačně bylo prokázáno, že zemřelé netrpěly žádným průjmy, jak je tvrzeno ze strany obviněného Kramného a jak je podáváno jako spekulace úmrtí na údajnou dehydrataci.

Přečtěte si
xcarodejka
5. 7. 2014 • 11:34

Trpěliví / jako mladí/ .Občané nemusí být vždy příliš trpeliví, jelikož někdy je to spíše na škodu.Myslím všeobecně, ne toto vyšetřování. Tady je asi již pozdě "bycha" honit. Nedostatečné mezinárodní smlouvy umožnily šikanovat našeho občana venku, hlavně aby to nebyl porecedent

xcarodejka
5. 7. 2014 • 11:32

V klidu jsitě jsou, duše je také smrtelná a čeká na psolední soud. Tak by se podvodníci měli dle toho řídit.

xcarodejka
5. 7. 2014 • 11:31

Říkali, že těla byla ve špatnéms tavu, částečně macerovaná, částečně balzamovaná, bez orgánů. Co z toho naši mohli zjistit? Měli být u původní pitvy v Egyptě.

pavucinka
5. 7. 2014 • 11:29

Nikdo neví,co se dělo v Egyptě při pitvě a jestli nedošlo k zásahu el proudem po smrti. Říkalo se, že Egypt poslal těla bez orgánů, to je potom doslali?

egyptanka
23. 5. 2014 • 16:31

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.