Televizní moderátorka drsně zaútočila na kradoucí Romy: Dostala padáka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Televizní moderátorka drsně zaútočila na kradoucí Romy: Dostala padáka!

Kristína Kormúthová domoderovala.
Kristína Kormúthová domoderovala. (Reprofoto RSTV)

Moderátorka slovenského sportovního zpravodajství RTVS Kristína Kormúthová minulý týden na svém facebookový profilu napsala pár vět, které ji stály práci. Naštvali ji totiž Romové, kteří prý u nich na domě nad ránem kradli okapy…

To se jí opravdu nepovedlo. Půvabná Kristína Kormúthová, která byla na Slovensku ozdobou sportovního zpravodajství asi jako u nás Inna Puhajková, se sama postarala o to, že ji v pondělí vedení televize odvolalo. A nepomohla jí ani omluva a vysvětlování, že jednala pod vlivem emocí.

Tento status na Facebooku ji stál místo.

Co se stalo? Vše odstartovalo pár drsných vět, které ráno napsala na Facebook. Zněly takto: „Vzbudit se ve 4.30 kvůli tomu, že si myslíte, že vám na hlavu padá střecha to vám přitom nějaký nedonošený, smradlavý cikán krade z domu 4metrovou okapovou rouru, je takové slovenské. Proč »toto« my myslivce nemůžeme střílet podobně jak škodnou? A ať mi nikdo neříká, že jsem rasista,“ napsala naštvaná Kristína a v tu chvíli ji zřejmě vůbec nedošlo, že si právě pod svou krásně tvarovanou zadnicí podřízla větev.

Už minulý týden ji totiž vedení televize stáhlo z vysílání, neboť její status na Facebooku rozpoutal velmi vášnivé diskuze. A protože pracovala v televizi externě, měl to její chlebodárce jednoduché. Podle informací webu Pluska.sk dostala prostě padáka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.