Obvinění Leoše Mareše: Na záchodcích měl pěstmi zmlátit dívku (27), kterou označil za děvku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Obvinění Leoše Mareše: Na záchodcích měl pěstmi zmlátit dívku (27), kterou označil za děvku!

Leoš Mareš má velké problémy.
Leoš Mareš má velké problémy. (Foto Aha! - Roman Souček, herminapress.cz)

Česká moderátorská jednička Leoš Mareš (38) má velké problémy. Policie má totiž v rukách výpověď dívky, kterou měl brutálně zmlátit nad ránem v jednom pražském baru.

Podle výpovědi dívky (27) se vše odehrálo v noci na 8. května v Harley´s baru, podle úředního záznamu po půl čtvrté ráno u umyvadel ve společných toaletách ve VIP zóně. „Najednou k nám přistoupil Mareš a začal se do nás navážet. Slušně jsem mu sdělila, ať nás nechá být,“ řekla Blesku dívka, která měla být napadena.

Poté, co byl Mareš odmítnut, se prý začal chovat jako pomatený, sebral dívce z ruky telefon a praštil s ním o zeď. „Na co si hraješ, děvko?“ zakřičel prý na ženu a dal jí pěstí rovnou do spánku. Rána údajně byla tak silná, že napadená vzala druhou o zeď a skácela se k zemi. Když se pak snažila postavit na nohy, měla dostat další ránu od Mareše – tentokrát do čelisti. Zuřícího moderátora pak podle zápisu pro policii musela od dívek odtáhnout ochranka a na místo přijela policejní hlídka.

I když zaměstnanci podniku dostali o incidentu zjevně příkaz mlčet, vše nakonec skončilo na policii a napadená dívka podle svých slov zvažuje podání trestního oznámení. Nutno dodat, že moderátor Hlasu ČeskoSlovenska se v barech popral už minimálně třikrát, tentokrát měl však jeho útok poprvé směřovat vůči ženě.



Autor:  ph,san

Přečtěte si
prdyvrdy
19. 5. 2014 • 20:11

je čím dál pitomější paroháč, tendenci napadat měl vždycky. Je to jen virtuální figurka

prdyvrdy
19. 5. 2014 • 20:09

to by držel jak osel

prdyvrdy
19. 5. 2014 • 20:07

za jméno, i kdyby oněměl, budou ho platit dál, třeba za ticho, já toho blba nemůžu od samého začátku. kariéru postavil na hloupých lidech a hlavně dětech, co se tlemí i když mají říct své jméno.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.