Proměna Postráneckého: Zatočil se svou příšernou obezitou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Proměna Postráneckého: Zatočil se svou příšernou obezitou!

Václav Postránecký se konečně rozhodl něco s nadváhou udělat i ve svém věku, a to se cení!
Václav Postránecký se konečně rozhodl něco s nadváhou udělat i ve svém věku, a to se cení! (Foto: archiv TV Nova, koláž Ahaonline.cz)

Kulaťoučký doktor Panenka ze seriálových Počátků šel konečně do sebe. Václav Postránecký zhubl 10 kilo a pupek je skoro pryč! Pochvalují si to i kostymérky.

Noční můra kostymérek

„Musely mu kupovat obří košile. Jenže když mu byly přes bříško, tak mu vůbec neseděly v ramenou a měl strašně dlouhé rukávy,“ prozradil Nedělnímu Aha! člověk ze štábu. Už už to vypadalo, že na herce začnou garderobiérky doma samy šít, aby nehrál nahatý.


Změna jak hrom!

Teď je všechno jinak. Pokud herec nasazené tempo vydrží, bude za chvilku stejný fešák, jako v komedii století S tebou mě baví svět v roce 1982. Ještě aby přestal v seriálu trucovat na Moravě a vrátil se pěkně k Lence Termerová (66) alias Jozefce do Počátků. Za vším hledej kolo

Postránecký se vzpomněl na svá chlapecká léta a znovu osedlal jízdní kolo. „Bydlím jen kousek od Pyšel, kde točíme. Na kole se to dá zvládnout,“ vysvětlit herec překvapenému štábu. Krajina je kolem Počátek mírně zvlněná a kila šla dolů jako po másle.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.