Aktuální seznam žalob na Rychtáře: Kdy skončí podruhé za katrem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Aktuální seznam žalob na Rychtáře: Kdy skončí podruhé za katrem?

Rychtář bude čelit rovnou třem soudům.
Rychtář bude čelit rovnou třem soudům. (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Zbyněk Pecák, TV Nova, Super.cz)

Čerstvý vdovec Josef Rychtář není žádný svatoušek. Tři roky ve vězení si odseděl už za komunistů a během vztahu s Bartošovou mu přistálo na hlavě mnoho žalob. Po smrti zpěvačky ale všechno vrcholí. Kdo má na Rychtáře políčeno?

Porušení domovní svobody, výtržnictví, domácí násilí, pomluvy, vyhrožování… Za toto všechno byl prchlivý Rychtář souzen, a jak je vidno, právnímu jednání ještě není zdaleka konec. Co vdovce čeká?

Josef Rychtář se momentálně lituje někde v obýváku uhříněveské vily, ze které se bude muset co nevidět vystěhovat. Přitom je ale postrachem hned několika lidí.

Soud numero uno – Itálie

V pátek měl začít soud s Rychtářem v italském městečku Garganu, kam se Josef vydal vysvobodit milovanou Džambulku. Podle Domenica Martucciho přitom ale napadl jeho matku, poškodil majetek rodiny a ukradl drahé pero. Řešit se budou všechny tři trestné činy.

„Po rekonstrukci událostí, které se staly v Itálii dne 12.7.2013 a byly podloženy mnohým svědectvím, audiovizuálním záznamem a telefonickými odposlechy jsem podal na státní zastupitelství trestní oznámení na Josefa Rychtáře a další dvě osoby za pokus o vraždu Ivety Bartošové a na Josefa Rychtáře za vyhrožování. Objevila se rovněž další nová svědectví. Vyhrazuji si právo sdělit podrobnosti až české kriminální policii. Do té doby se nebudu k věci konkrétněji vyjadřovat,“ napsal hrabě Martucci na svůj Facebook.

Tento soud byl ale nakonec odročen. Čeká, zda-li vdovec nebude shledán vinným v Čechám. Trest v Itálii by se tím automaticky prodloužil!

Soud číslo 2 – Vsetín

„V nejbližší době se ve Vsetíně odehraje soud kvůli nehodně, kterou Rychtář zavinil loni v březnu. Tehdy po Ivetině koncertě ve Frenštátě pod Radhoštěm boural a poranil spolucestující,“ řekl Blesku jeden z poškozených. Státní obhájce řeší věc jako ublížení na zdraví. Kromě Ivety byl tenkrát v autě ještě zvukař Standa nebo režisérka Hanáková. Ta musela být se zraněním hospitalizována.

Soud číslo 3 – Praha

Aby toho nebylo málo, tak v červnu čeká Rychtáře další stání. Tentokrát za ublížení na zdraví a nežaluje ho nikdo jiný, než bývalá manželka Darina Nová, která si jeho chování nechala líbit. Jedná se o drsné napadení z roku 2012, po kterém měla Nová modřiny po celé tváři.

O Rychtářově kriminální minulosti a lidech, které napadl, si můžete přečíst v tomto článku:



Přečtěte si
hejhej
20. 5. 2014 • 11:30

dajana: Rychtář se chová úplně stejně jako "nepřízpůsobiví občané".

zzapp
20. 5. 2014 • 02:42

rentierskej... nesouvisí. nikdy žádný příspěvek majolka232 ...nemá význam, je magor prodavač MLM. povodeň by ji mohla odplavit.

zzapp
20. 5. 2014 • 02:38

rentierskej... .ad 1/ určitě by se vrátil. ad 2/ bohužel nejen české tresty, ale ZÁKONY jsou směšné, takže...sedět možná ani nepůjde. K mé lítosti.

dajana
20. 5. 2014 • 00:04

Rychta sliboval,že se po obřadu odstěhuje a trčí v Ivetině domě dál.Jako vždy ,neumí držet slovo,jen slabošsky žvaní!!!!!

dajana
20. 5. 2014 • 00:02

Sepéši,Štaidl,Hůlka,Tříska,Svoboda,Hrušinský,Penk,Csino,Barták,Podhůrský,Hanke,Pomeje,Mac ura,Martucci,Rychtář,tak to je 15.Kolik se jicch neví,nebo nepíše!!!To jen pro rentiera.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.