Anděla za zpiťara roku získává: Tatiana »nakaši« Vilhelmová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Anděla za zpiťara roku získává: Tatiana »nakaši« Vilhelmová!

Taňa to Andělech pořádně rozjela.
Taňa to Andělech pořádně rozjela. (Profimedia.cz, Herminapress.cz, koláž Ahaonline.cz)

Kymácivé pohyby, hlasité výkřiky zcela mimo konverzaci u stolu, jedna sklenička za druhou, nová cigareta každých pět minut. Přestože se říká, že jako duhy pijou muzikanti, u stolu zpěváků se nejvíc zřídila herečka Tatiana Vilhelmová (35).

Andělé se musí pořádně zapít, řekli si podle všeho Vojta Dyk s partnerkou Táňou Vilhelmovou a pro svůj nápad strhli řadu ostatní, včetně mistra Karla Gotta. Jenže nakonec to dopadlo tak, že se Táňa zřídila jako námořník a její přísedící u stolu na sebe chvílemi vrhali rozpačité pohledy.

Těch si však Táňa, která svlažovala své hrdlo vínem, vůbec nevšímala, a hulákala na celé kolo. Její partner na tom byl o mnoho lépe, snad proto, aby na svou milou dal pozor, což se mu nakonec podařilo. Vojta Táňu nakonec musel z večírku odvést, protože už byla lidově řečena na kaši! Jen škoda, že v téhle kategorii se Andělé nerozdávají, Táňa by letos neměla konkurenta…



Přečtěte si
ferdinand6
16. 5. 2014 • 19:06

To je selébrita jak noha.

ferdinand6
16. 5. 2014 • 19:05

No nevím, měla by se krotit, konzumace cigaret a alkoholu nikomu na kráse nepřidá, pokud nechce vedle Dyka za pár let vypadat jako jeho babka.....

anezat
16. 5. 2014 • 12:15

To ano, ale nikdo Vám nemusel říkat CELEBRITA. Bulvár dnes nutí lidi, aby měli naprosto zvrácené hodnoty. Když se tato atrapa na ženskou před 4 lety ve Varech "nadrátovala" za státní peníze (tedy hloupých sponzorů přesněji řečeno) a pak se bosá nad ránem brouzdala v Ohři (tedy aspoň podle fotek bulváru, pokud nebyly upravené), zvedal se z toho žaludek. Chudáci děti, ještěže mají Vojtu. Sice taky žádný zázrak, ale ovládá se, vychovaný na rozdíl od ní úplně jinak.

b.r.s.a
16. 5. 2014 • 10:53

No,já si myslím,že on vidí úplně jinej kousek než uši,zmalovanou pusu atd..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.