Advokátka Kramného: Egypťané chytili traviče z hotelu! Češi se pletou a vdovec půjde na svobodu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Advokátka Kramného: Egypťané chytili traviče z hotelu! Češi se pletou a vdovec půjde na svobodu

Fotografie
Fotografie (internal)

Advokátka Petra Kramného Jana Rejžková se rozhodla bojovat za svého klienta prostřednictvím televize. Na příkaz svého klienta a se souhlasem jeho rodiny začala nejprve tvrdit, že Monika (†36) s Klárkou (†8) zemřely na dehydrataci, aby o pár hodin později znovu přišla s variantou otravy jedem…

Rejžková dokonce uvedla, že ve spisu z Egypta je uvedeno, že tamní vyšetřovatelé zajistili člověka, který v hotelu manipuloval s jedy. Advokátka se tak chce znovu chytit původního tvrzení Kramného, který od začátku říká, že šlo o otravu, byť se později v řadě věcí ukázalo, že lhal. Vyjádření právničky zní proto, mírně řečeno, velmi šíleně a bláznivě. A ve svém složitém vysvětlování argumentuje dokonce tím, že Egypťané mají s jedy tisícileté zkušenosti.

Podívejte se, co všechno televizi Nova, která dříve dávala prostor jejímu klientovi, řekla a udělejte si názor sami, zda na jejích tvrzeních může něco být, nebo se prostě jen Kramný snaží vyklouznout z vězení. Je nutné podotknout, že Rejžková s tímto prohlášením přišla poté, co vyšetřovatel oznámil, že by v Egyptě měla proběhnout rekonstrukce činu, aby se zjistilo, jak přesně obě Češky zemřely. Proti tomu se Rejžková ohradila s tím, že ani ona, ani Kramný do Egypta nepojedou. Prý z obav o svou bezpečnost a proto, že to vlastně není nutné, protože, jak se dočtete níže, podle advokáty zemřely jinak, než tvrdí česká strana.

*Považují tento úkon za nadbytečný, s ohledem na svou bezpečnost. Můj klient se jí také nezúčastní, s ohledem na jeho bezpečnost.

*Za závěru egyptské pitvy se podává, že je velmi pravděpodobné, že došlo k přirozenému úmrtí.

*Soudní znalec v Egyptě připouští možnost požití jedu, který se mohl změnit v toxickou látku později nezjistitelnou.

*Na tělech nebyly popsány žádné známky toho, že by zemřely elektrickým proudem.

*Podala jsem proto návrh na zastavení stíhání mého klienta a jeho propuštění z vazby.

*Podle mého názoru neexistuje ani stín podezření, že by se Petr Kramný jakkoliv podílel na násilné smrti své manželky a své dcery.

*Mám informace, že egyptská strana má člověka, který byl zadržen kvůli manipulaci s jedy v hotelu Titanic Palace v době, kdy zemřely.

*Toto prohlášení jsem učinila na příkaz svého klienta a po poradě s jeho rodinou.

*Dovolím si vznést poznámku, že egyptská republika historicky umí pracovat s přírodními i umělými jedy, samozřejmě mají tisícileté zkušenosti. Závěr tamních odborníků je nutné přijmout s úctou a respektem.

*Proto si myslím, že závěr, že Petr Kramný je vrahem, je značně nabourán.

Přečtěte si
setroseuros
20. 5. 2014 • 09:18

Jo v Egapte chytli travice! A ted sedi v Ceske vazebni veznici !

ikolop
17. 5. 2014 • 06:03

Jediný, kdo je reálný v rodině Kramných, je sestra Petra K. a Radmil, bratr Moniky. Smrt dohnala Moniku, ale měl "odejít" vrah. Zřejmě vraždil PK. Sám PK mluvil o namíchané cole, do které mohl přidat sedativa a uspat holky, jež přeci tak milovaly drinky ! Pak je mohl snadno zabít elektřinou. Udělalo se mu z toho zle, tak se pozvracel. To se mu potom hodilo a poslal mikinu se zvratky českým policistům. Skočil si po činu pro sodu do baru v hotelu, aby zapil kyselost a zápach zvratků. Uklízeč Egypťan či jiný muž z nižšího personálu náhodou bleskově využil odchodu PK do baru - ulevil si uvolněním svých pohlavních buněk (spermií) na blonďatou Moniku směrem k její pochvě. Proto pak PK řekl, že po návratu z baru Monika už neměla kalhotky. To se PK hodilo : kalhotky dole, výron semene všude kolem a možné Egypťanovy otisky u holek. Egypťan ale zjistil, že je Monika mrtvá, tak včas zmizel. Viděla ho zřejmě pokojská a udala řediteli. Ten v panice ze strachu o ztrátu klientely z Evropy (ztráta miliónů) nechal fofrem uklidit všude vystříkaný ej_kulát, tj. celý pokoj. Nikdo by přeci do hotelu "nechtěl" jezdit, když tam "znásilňuje" personál Evropanky, že ? Milionář-ředitel se asi dohodl s eg.policií, aby případ ututlala. Za peníze, zvláště v Egyptě, prý jde vše. Petrovi pomohla fůra náhod Ale jiná náhoda ho jednou dožene ... I když lze chápat, že prý hysterická, sebestředná, namyšlená, uzurpátorská Monika byla nesnesitelná, vraždou se to neřeší. Nyní si zaplatil eg. advokáta, ten za peníze klidně zfalšuje důkazy. Kdo mu asi tak na tu dálku "důkazy" zvrátí ?

setroseuros
16. 5. 2014 • 07:15

ta si s Kramnym sedla Jeden lze a vymysli si lip nez druhej!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.