Rychtáři vzdej to: Kde chce být pohřbená, prozradila Iveta po smrti tatínka Bartoše! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Rychtáři vzdej to: Kde chce být pohřbená, prozradila Iveta po smrti tatínka Bartoše!

Fotografie
Fotografie (internal)

V posledních dnech, kdy jsou média i veřejnost popuzeni sporem vdovce Josefa Rychtáře (56) s rodinou tragicky zemřelé Ivety Bartošové (†48), vychází na povrch mnoho nečekaných svědectví a dokumentů. Nové informace hovoří o dosud nezveřejněném přání zpěvačky, ulehnout v rodinném hrobě.

Rychtář nezná míru

Jako smyslů zbavený popírá Rychtář nárok pokrevních příbuzných na pohřbení ostatků blízké osoby do hrobky v rodném Frenštátu. Tlačí na pilu, ostatky chce pohřbít k cizím lidem i přes  nesouhlas majitelů hrobů. Zároveň ignoruje přání lidí, kteří mají na urnu právo a dokáží se i po smrti o Ivetu postarat tak, jak on sám za života nedokázal. Možnost důstojného rozloučení skutečné rodiny s mrtvou Rychtář zhatil fraškou ve strašnickém krematoriu, nyní vyšla najevo fakta, která snad šílenému muži, vezmou poslední vítr z plachet.


Těžké chvíle po smrti tatínka

A opět jsou to informace z natáčení reality-show Iveta dnes již neexistující TV Pětka, které se dostaly do rukou Blesku a osvětlují situaci z nového úhlu. Vypovídají o chvílích, když Iveta Bartošová mluvila s fotografií mrtvého otce. Brzy uplynou dvě léta, co Iveta pronesla zásadní věty a promlouvala na onen svět s tatínkem Karlem Bartošem (†72). I on se potýkal s přízrakem alkoholismu, a to dvojici silně spojovalo.
Ostatní se posunou kousek dál...

Je smutné, že se Ivetě pronesený slib nepodařilo naplnit. "Děkuji, tati. Byl jsi skvělej. Já to zvládnu líp než ty, za tebe. Ty jsi musel strašně bojovat. Já budu bojovat ještě víc. Já ti to slibuju," říkala tehdy. Poté pronesla něco, co zásadně mění veškeré spekulace o tom, co by si Bartošová přála, když promluvila o rodinném hrobě: "Jenom se sem přidá fotografie a ostatní se kousek posunou dál. Jojo," řekla Iveta. Rodina zesnulé se zároveň rozhodla o urnu s Rychtářem bojovat všemi prostředky.

Přečtěte si
asha10
19. 5. 2014 • 09:29

Habrmane co to zas blábolš, Kdy te pusti zas na vychazku ?

asha10
19. 5. 2014 • 09:23

Jeji bratr to tak nejak potvrdil, tak tu nepis kk.

asha10
19. 5. 2014 • 09:17

janapi
18. 5. 2014 • 23:16

Tak nyní jste mi zcela dostal do kolen...to by mi opravdu nenapadlo. A problém je vyřešen - pokud předá urnu, ztratí se Standa...je to jasné, má na krku vraždu zcela jistě!

bibs_7
18. 5. 2014 • 23:14

a co cicmunda Erbová?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.