Bartošová nedlouho před smrtí: Chvíle štěstí s Arturem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Bartošová nedlouho před smrtí: Chvíle štěstí s Arturem!

Iveta svého syna Artura bezmezně milovala.
Iveta svého syna Artura bezmezně milovala. (Foto Aha! – Slávka Červená, Pavel Machan, Marek Pátek, ara)

Poslední narozeniny s milovaným synem prožila Iveta Bartošová (†48) doma v Praze-Uhříněvsi a pouze s jeho kamarády. Artur (17) tenkrát nemohl tušit, že je to poslední oslava, kdy mu máma popřála...

Kdykoliv Iveta Bartošová mluvila o synovi, rozzářily se jí oči a bylo vidět, že právě on je středobodem jejího vesmíru. Bezprostředně po jeho šestnáctých narozeninách se rozpovídala o oslavě, kterou mu připravila.

  „Bylo tam jeho patnáct nejlepších kamarádů a kluci z kapely. Všichni byli nadšení a moc se to líbilo,“ svěřila tenkrát deníku Aha! Iveta. „Ještě deď dojídáme dorty. Já tedy ne,  protože je nesmím. Bylo to skvělý a Arťa byl štastný. A to je důležitý,“ dodala s typickým smíchem Bartošová.
Jen o pár měsíců později adresovala synovi dopis na rozloučenou, ve kterém napsala: „Miluje tě nadevše, jsi dospělý a neztratíš se. Odpusť mi, já už nemám sílu, jít dál. Dům je tvůj a peníze, které mi zbyly, taky. Miluju tě, tvoje máma!“  V tu chvíli Arturovi dětství skončilo... Nedorazil ani na matčin pondělní pohřeb a den trávil ve společnosti svých spolužáků. 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.