Šéf ochranky Zahradník o Rychtářovi: Zvláštní požadavky a usedavý pláč do telefonu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Šéf ochranky Zahradník o Rychtářovi: Zvláštní požadavky a usedavý pláč do telefonu!

Zdeněk Zahradník a jeho bodyguardi zajišťovali hladký průběh pohřbu.
Zdeněk Zahradník a jeho bodyguardi zajišťovali hladký průběh pohřbu. (Foto Aha! – Martin Přibyl, ara)

PRAHA (mir, lbp) – Vypadalo to, že se Josef Rychtář (56) pořádně prohne, když si na pohřeb své manželky Ivety Bartošové (†48) nasmlouval armádu bodyguardů. Jenže se ukázalo, že vdovec si je neobjednal a žádné peníze za jejich práci platit nebude.

„Sám jsem nabídnul panu Rychtářovi svoje služby, když jsem viděl veškerý ten humbuk. A řekl jsem mu, že to kvůli Ivetě udělám zadarmo,“ řekl deníku Aha! šéf firmy V.I.P. Service Zdeněk Zahradník. „Co se týká ochrany pohřbu, tak prakticky jsme si řekli s klukama, že to všechno vezmeme do vlastních rukou. Odvezli jsme rodinu tam i zpět, já převážel obraz,“ upřesňuje Zahradník.

Deštníky chtěl vdovec

Legendární bodyguard, který střežil i Michaela Jacksona či zpěvačku Madonnu, nám také odpověděl na dotaz, proč jeho »kluci« kryli Rychtářovu rodinu deštníky. „Protože pan Rychtář byl zlomený a nechtěl, aby ho v tomto stavu fotila média. V úterý ráno mi volal, děkoval a rozbrečel se. On je z toho vážně vyřízený a věřím, že Ivetu miloval. Všichni ho teď nějak obviňují. Já neříkám, že je úžasný. Ale všichni víme, že Iveta v pořádku nebyla,“ popsal své dojmy Zahradník.

„Ivetu jsem poznal osobně jednou - když mě požádala, abych jí udělal v domě v Uhříněvsi nové bezpečnostní zařízení. Té holky mně už tehdy bylo líto. A i tehdy jsem žádné peníze nechtěl,“ dodal šéf firmy V.I.P. Service.

Akce za 20 000 korun! 

Pokud by Zahradník Rychtářovi své služby naúčtoval, musel by vdovec podle informací Aha! uhradit jeho firmě minimálně 20 000 Kč.

Policejní doprovod zdarma

Stále není jisté, jestli nebude muset Rychtář, případně Zdeněk Zahradník uhradit policejní doprovod. Vozidla státní policie totiž zajišťovala bezproblémový průjezd pohřební kolony. „Šlo sice o veřejné prostranství, na kterém se policie pohybovala, ale rozhodně nešlo o standardní situaci,“ řekl Aha! zdroj z pražské policie. V případě městských strážníků rozmístěných v okolí krematoria může být Rychtář v klidu.


Šlo o posílené hlídky, které po vyhodnocení situace poslala sama městská
policie. A co přítomnost soukromé Záchranné služby ASČR a několika jejích
lékařů? I v tomto případě by Rychtář neměl nic hradit, jelikož byla přizvána
kvůli emotivnímu poslednímu rozloučení, na kterém hrozilo riziko kolapsu.



Přečtěte si
hgfcf
18. 5. 2014 • 14:21

Konečně se našel český člověk který podal pomocnou ruku panu Rychtáři to se cení k do bude další ? Do jisté míry tím pán Zahradník šel do rizika že mu to zmanipulovaná veřejnost nezapomene a bude vyčítat ne li něco více .Počin pana Zahradníka si cením .Více je třeba takových panu Zahradníku !

karkulka_z_lesa
14. 5. 2014 • 18:08

no, to je neco....kritizujete, ze nekdo kritizuje ... "....taky sa cudujem, ze vás to jeste baví sem davat tie kometare...... a kritizovat ludi...kazdy nech robi co mysli za spravne...." aha....kdyz muze kazdy delat co myslí za správne, tak i ti, co kritizujes...nebo? nejak más to myslení posramocený

bonpari
14. 5. 2014 • 17:30

Mel by se spis kamaradit s logopedem,na to jeho sislani a poskakovani na špičkách potřebují překladatele.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.