Odhalení: Kriminalistka vyšetřující smrt Bartošové ukazovala prsa v komedii Slunce, seno, erotika! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Odhalení: Kriminalistka vyšetřující smrt Bartošové ukazovala prsa v komedii Slunce, seno, erotika!

Kriminalisté na pohřbu Ivety Bartošové
Kriminalisté na pohřbu Ivety Bartošové (Aha! - M. Pátek, R. Souček, P. Machan)

Česko je zemí, ve které o náhody není nouze. Jak jinak si vysvětlit, že zrzavá kriminalistka, která vyšetřuje sebevraždu Ivety Bartošové (†48) ukázala své vnady celému národu? V roce 1991 totiž hrála v komedii Slunce, seno, erotika Zdeňka Trošky! A tenhle film jsme zřejmě viděli všichni…

Dva roky po revoluci způsobil poslední díl Troškovy vesnické trilogie v tehdejším Československu doslova revoluci. Promenádovaly se v něm totiž nahé dívky, které bez ostychu ukázaly nejen prsa, ale i neoholené klíny. A to dva roky po pádu komunismu bylo pro řadu lidí skoro porno! Deník Blesk teď přinesl odhalení, že jednou z dívek, které se předváděly zatraceně spoře oděné na splavu pod vedením Jaroslavy Hanušové, je žena, která dnes vyšetřuje jedno nejdiskutovanějších úmrtí posledních let.

Podle deníku bylo tedy Kamile M. 18 let. Zdeněk Troška na ni vzpomíná: „Kamilka byla hodná, skvělá, úžasná, opravdu inteligentní holka," pochvaluje si svou někdejší hereckou hvězdičku slavný režisér, kterého prý hodně překvapilo, že teď pracuje jako kriminalistka, která má podle zdroje deníku velmi dobré renomé a patří ve svém obvodu mezi nejlepší. Kamila M. je podle něho pověstná tím, že výslechy vede nekompromisně. „Je tvrdší než chlapi, ti jsou v jejím stínu,“ dodal zdroj.



Autor:  vet,ph,lbp

Přečtěte si
jimbeamboom
15. 5. 2014 • 22:24

Taky bordel jaky mate vy sa tak lahko nevidi. Tak preto

jimbeamboom
15. 5. 2014 • 22:17

Az po Tebe.

jimbeamboom
15. 5. 2014 • 22:15

Ty by si za 5 korun tiez spravila hocico podla tvojich komentarov. Treba rozmyslat nad tym co robis, historiu si nezmazes. A mila Kamila to ako vysetrovatelka moze zabalit. Kolegovia aj vagabundi hej to daju vyzrat. Az je mi jej luto. Nejaky dobrak sa jej pomstil...

va45
15. 5. 2014 • 21:46

To jsou teda trotli.No a co.Když byla mladá tak ukázala ve filmu prsa.To by k vůli tomu měla smrt Ivet přestat vyšetřovat?Dneska se staré báby herečky nechají fotit nahý a štychají se jedna před druhou.Ona byla aspoň mladá a né scvrklá pomalu 70nice.

lipno
15. 5. 2014 • 06:42

Tenkrát jsem zaznamenal JEDINOU kritiku a to, "že byla nahoře skoupá."

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.