Sen diváků televizních zpráv se splnil: Moderátorka Doležalová se svlékla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Sen diváků televizních zpráv se splnil: Moderátorka Doležalová se svlékla!

Klára Doležalová má stále bezchybnou postavu.
Klára Doležalová má stále bezchybnou postavu. (archiv Kláry Doležalové)

Jedna z nejkrásnějších moderátorek napříč českými televizemi ukázala své tělo v prosluněném Jordánsku. A nutno říct, že matka dvou dětí může být na svou postavičku pyšná!

Klára Doležalová si v těchto dnech dopřává exotickou dovolenou v Jordánsku. Pobývá zde s manželem Miodragem a svými dvěma dcerami, Natálií a Miou. "Letos jsme se vypravili do Jordánska. Tak nějak jsme spojili příjemné s užitečným, protože děti chtěly k teplému moři a my s manželem zas něco zajímavého poznat, co jsme ještě neviděli. A musím říct, že vůbec nelitujeme, navštívili jsme totiž jeden z novodobých 7 divů světa, skalní město Petra,“ pochlubila se Doležalová.

Bez rodiny by se prý Klára za exotikou nikdy nevypravila. "Jsem tu s rodinou, tak jako na všech dovolených. Nezvládla bych představu, že se někde poflakuji po plážích a mé děti zatím dýchají pražský smog,“ prohlásila Doležalová, která už brzy naskočí zpět do »primáckých« zpráv do dvojice s Karlem Voříškem.



Přečtěte si
bonyaklid
14. 5. 2014 • 12:51

Asi tak. (On je také rozdíl mezi snem a noční můrou!)

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.